Cum pot femeile să își vopsească părul cu cafea. Metoda naturală prin care scapi de firele de păr albe!

Cum pot femeile să își vopsească părul cu cafea. Metoda naturală prin care scapi de firele de păr albe!
Cum pot femeile să își vopsească părul cu cafea. Metoda naturală prin care scapi de firele de păr albe!

Află din rândurile următoare care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi dacă vrei să-ți vopești părul cu cafea.

Apariția firelor de păr albe reprezintă un proces normal, dar neplăcut pentru multe dintre noi. De aceea, multe femei, atunci când se confruntă cu această problemă, apelează de îndată la tot felul de vopsele din comerț. Oricând de naturale ar părea acestea, ele pot afecta într-o oarecare măsuri firul de păr, iar pe termen lung, pot duce chiar la subțierea acestuia.

Astfel, dacă și tu te confrunți cu apariția primelor fire de păr albe și îți dorești o modalitate prin care poți să scapi de ele, fără să îți afecteze părul, atunci trebuie să știi că

există metode naturale prin care poți să rezolvi această problemă, cu un preț foarte accesibil.

Printre acestea se numără și vopsirea părului cu cafea, o metodă naturală și eficientă prin care poți să rezolvi problema firelor se păr albe, și care poate avea numeroase beneficii asupra părului tău.

Efectele pozitive pe care cafeaua le are asupra părului tău

Citește și: Unde trebuie femeile să pună zațul de cafea! Acest truc le va schimba viața

 Cum să-ți vopsești părul cu cafea

Cafeaua nu este doar o băutură pe care o bei dimineața și te ajută să îți începi ziua cu energie. Aceasta are și numeroase proprietăți antioxidante. Astfel, stimulează firul de păr încă de la rădăcină și favorizează creșterea acestuia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, reprezintă o alternativă naturală și deloc invazivă pentru vopsirea părului.

Cum să-ți vopsești părul cu cafea

Citește și: Metode de vopsire semipermanentă a părului

 Cum să-ți vopsești părul cu cafea
[Sursa foto: freepik]

Pentru a-ți vopsi părul cu cafea, vei avea nevoie de un litru de cafea foarte tare, pregătită din aproximativ 9-10 linguri de cafea măcinată și un litru de apă.

Recomandat este să folosești ibricul pentru a prepara cafeaua, nu filtrul și 4-5 linguri de balsam pentru păr pe care îl utilizezi în mod obișnuit.

Într-un vas, pune 4-5 linguri de balsam pentru păr și așteaptă să se răcească complet cafeaua. Adaugă 4 linguri de cafea răcită în vasul cu balsam și amestecă bine cu o lingură de lemn până obții o compoziție cremoasă și omogenă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru a obține rezultate optime, este recomandat să aplici amestecul obținut pe părul umed, după ce l-ai clătit anterior cu apă caldă. Asigură-te că aplici amestecul pe întreaga lungime a părului și masează-l ușor pentru a-l distribui uniform.

Poți folosi un pieptene cu dinți largi pentru a ajuta la distribuirea compoziției. Este recomandat să-l lași să acționeze cel puțin o jumătate de oră. În cazul în care îți dorești o culoare mai intensă, îl poți lăsa să acționeze până la trei sferturi de oră.

După ce a trecut timpul, clătește părul bine cu apă călduță, până când apa devine limpede.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce se întâmplă dacă femeile adaugă o coajă de lămâie în cafea. Nu o sa îți vină să crezi care este rezultatul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies