Ce se întâmplă dacă pulverizezi plăcile de faianță cu oțet între rosturi! Trucul care îți va fi de mare folos

Ce se întâmplă dacă pulverizezi plăcile de faianță cu oțet între rosturi! Trucul care îți va fi de mare folos
Ce se întâmplă dacă pulverizezi plăcile de faianță cu oțet între rosturi! Trucul care îți va fi de mare folos

Trebuie să avem grijă de casa noastră pentru a beneficia de confortul necesar. Aceasta implică atenție la aspecte precum igienă, decor și întreținerea corectă a obiectelor.

Folosirea oțetului pentru a pulveriza pe plăcile de faianță și rosturile din bucătărie sau baie reprezintă o metodă benefică.

Citește și: De ce trebuie să pună femeile cuișoare în fața ușii. Trucul neștiut care te scapă de o mare problemă

La ce ajută pulverizarea oțetului pe plăcile de faianță și între rosturi

Există numeroase strategii pe care le poți utiliza pentru a-ți crea o casă echilibrată și prietenoasă.

Unele dintre acestea sunt cunoscute de secole, ceea ce le conferă o valoare deosebită. Printre încăperile esențiale, baia și bucătăria necesită o atenție deosebită.

Baia și bucătăria necesită o atenție specială din cauza acumulării de microbi, motiv pentru care curățenia trebuie să fie de o importanță exemplară. Deteriorarea faianței și a rosturilor poate fi o problemă, dar există soluții pentru remediere. Plăcile de faianță și rosturile pot fi înlocuite sau pot fi tratare cu oțet pentru a le menține în stare bună.

Pentru a obține rezultate eficiente, pulverizează oțetul pe faianță și rosturi, apoi lasă-l să acționeze timp de o oră. După ce au trecut cele 60 de minute, utilizează o perie sau un burete mai gros pentru a șterge suprafețele. Vei observa cu uimire că petele de grăsime, rugină și mucegai dispar rapid, iar faianța va străluci ca în reclame.

Dacă ești sensibil la mirosul de oțet, poți alege o altă opțiune.

Pune apă într-un recipient și amestecă-o cu o soluție de spălat pe jos cu aromă plăcută, care să nu producă spumă. Astfel, vei obține nu doar o suprafață curată, ci și un aer proaspăt. Oricine intră în locuința ta va fi încântat de această atmosferă plăcută.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce suprafețe nu se curăță cu oțetul

Pe lângă abilitatea sa de a conferi strălucire și o curățare de calitate, oțetul face parte din categoria substanțelor care nu sunt recomandate pentru utilizare în scopuri igienice. Motivul este nivelul său ridicat de aciditate, care poate provoca daune materialelor precum granitul, marmura, aluminiul sau fonta.

Atât robinetele din alamă acoperite cu lac, cât și podeaua din lemn masiv nu trebuie curățate cu oțet.

În loc de aceasta, se recomandă utilizarea de detergenți speciali sau săpun blând. Aceste opțiuni nu deteriorează suprafețele, nu afectează culoarea și nu lasă un aspect rigid.

„Orice suprafață care nu ar reacționa bine la acid, cum ar fi robinetele din alamă neacoperită cu lac, ar trebui curățată cu produse special concepute sau cu soluții mai puțin vâscoase. Fiți atenți și la podelele din lemn masiv.

Deși unii oameni folosesc această soluție pentru a curăța lemnul de esență tare, dacă soluțiile acide intră prea des în granule, acestea pot deforma lemnul”, potrivit lui Chris Wootton, directorul unui mărci de curățare.

Citește și: Cum pot femeile să își vopsească părul cu cafea. Metoda naturală prin care scapi de firele de păr albe!

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Trucul care te va ajuta să nu mai arzi ceapa. Gospodinele pricepute știu care este cea mai bună metodă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies