Ce se întâmplă în căsnicia Laurei Cosoi, după 8 ani de mariaj: „Se transformă de fiecare dată”

Ce se întâmplă în căsnicia Laurei Cosoi, după 8 ani de mariaj: „Se transformă de fiecare dată”
Ce se întâmplă în căsnicia Laurei Cosoi, după 8 ani de mariaj: „Se transformă de fiecare dată”

Află din rândurile următoare cum își manifestă soțul Laurei Cosoi iubirea față de actriță.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de mai mulți ani și au împreună trei fetițe minunate, Vera, Rita și Laura.

Deși sunt căsătoriți de mai bine de 8 ani și au împreună trei copii, cei doi îndrăgostiți continuă și își arate zilnic iubirea unul față de altul.

Laura Cosoi este adesea răsfățată de către soțul său, care deși nu mai face gesturi romantice ca la începutul relației, își arată iubirea în alte moduri.

Cum își arată Cosmin Curticăpean iubirea față de soția sa

Citește și: „Nu ne mai înțelegeam, nu se mai lega nimic.” Laura Cosoi a mărturisit cum se simțea în căsnicia cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi a povestit în cadrul unui interviu despre relația dintre ea și soțul său.

De-a lungul timpului, Cosmin Curticăpean a făcut diferite gesturi romantice pentru soția sa, dovedindu-i astfel cât de mult o apreciază.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În prezent, Cosmin Curticăpean a renunțat la gesturile romantice și își arată iubirea prin alte moduri. Astfel, momentele de grijă pentru soția sa au luat locul cadourilor materiale, iar actrița se arată mulțumită de această schimbare care s-a produs în viața lor de cuplu.

Laura Cosoi mărturisește că limbajul iubirii are mai multe forme și se transformă în funcție de nevoile fiecăruia.

„Dacă în trecut poate că îmi demonstra iubirea într-un fel, că făceam ceva special împreună, îmi aducea flori, îmi făcea un compliment sau o declarație de dragoste, în prezent îmi declară iubirea având grijă de copii dimineața, dacă se trezește, ducându-i la grădiniță… Mi se pare că limbajul iubirii are foarte multe forme, se transformă de fiecare dată, în funcție de nevoi.

Așa simt că mă iubește, când se gândește că poate aș mai vrea să dorm puțin”,   a povestit Laura Cosoi în cadrul unui interviu.

Cum a surprins-o Cosmin Curticăpean pe Laura Cosoi în timpul unui spectacol

Citește și: Motivul pentru care Cătălin Cazacu i-a cerut înapoi inelul de logodnă Ramonei Olaru

Laura Cosoi, gesturi de iubire din partea soțului
Laura Cosoi, gesturi de iubire din partea soțului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși nu mai pun atât de mult preț pe cadourile romantice, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se bucură în continuare de surprizele pe care și le fac unul altuia.

Vedeta a povestit cum soțul său a surprins-o în timpul unui spectacol.

„Am plecat de la munte pentru că aveam spectacol. El a rămas la munte cu copiii și i-a chemat pe părinții lui.

Eu trebuia să joc și să mă întorc la munte. A venit cu trenul la spectacol, mi-a adus un buchet de flori pentru că era Valentine’s Day. Am fost impresionată. Nu mă așteptam să îl văd acolo. A fost frumos, romantic.”,   a povestit Laura Cosoi.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„O viață fericită”. Ce mesaj a postat Deea Maxer la scurt timp după ce au apărut imagini cu Dinu și o femeie misterioasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies