„Nu ne mai înțelegeam, nu se mai lega nimic.” Laura Cosoi a mărturisit cum se simțea în căsnicia cu Cosmin Curticăpean

„Nu ne mai înțelegeam, nu se mai lega nimic.” Laura Cosoi a mărturisit cum se simțea în căsnicia cu Cosmin Curticăpean
„Nu ne mai înțelegeam, nu se mai lega nimic.” Laura Cosoi a mărturisit cum se simțea în căsnicia cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt unul dintre cele mai puternice și de durată cupluri din lumea showbiz-ului din România. Cei doi sunt împreună de peste 10 ani și sunt căsătoriți de 7 ani. Ei au reușit să își construiască o poveste de dragoste frumoasă și să aibă împreună trei copii minunați, care îi fac să se simtă foarte fericiți și împliniți.

Cu toate acestea, actrița a avut și ea probleme și neînțelegeri în căsnicia sa, dar a reușit să le gestioneze într-un mod matur și sănătos, astfel încât să nu se ajungă niciodată la o despărțire. Ea a recunoscut deschis și onest aceste probleme, vorbind chiar în detaliu despre momentele tensionate din relația sa cu soțul ei.

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au logodit? Detaliul care a dat-o de gol pe frumoasa prezentatoare TV

Laura Cosoi, totul despre problemele în cuplu

Mulți consideră că Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt cuplul ideal, fără probleme și fără certuri. Actrița este o sursă de inspirație pentru multe femei, fiind considerată un model atât ca mamă, cât și ca soție. Cu toate acestea, puține știu că și ea a avut momente dificile în relația sa, dar a reușit să le gestioneze cu succes.

Actrița a avut mereu abilitatea de a gestiona problemele din relația sa și consideră că comunicarea este esențială în momentele de criză. Deși au fost momente tensionate, ea nu a întâmpinat niciodată situații în care unul dintre parteneri să dorească să părăsească familia, astfel încât disputele au fost minore, iar discuțiile calme au reprezentat cea mai bună soluție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nici nu știu când au trecut zece ani și, repet, eu simt că încă suntem la fel de pasionali și încă ne descoperim unul pe celălalt, deci nu cred că putem pune problema de cum am rezistat, că noi n-am ajuns încă într-un moment de cumpănă în care să spunem vreodată „gata, ne despărțim!. Pentru noi, cel puțin din momentul în care ne-am hotărât că suntem făcuți să fim unul pentru celălalt și așa simțim, și că vrem să avem o familie și au apărut copiii, viața noastră a mers tot așa, spre direcția asta.

Într-adevăr, au fost momente mai grele, când nu ne mai înțelegeam, când nu se mai lega nimic, când eram tracasați, obosiți, dar comunicarea ne-a ajutat foarte mult. Faptul că am vorbit unul cu celălalt și am vorbit cu apropiații cred că asta contează foarte mult, să discuți deschis, chiar și la o cină, dacă ceva te deranjează. Atâta timp cât sunt apropiați de față, cred că e foarte sănătos să spui, nu să ții în tine.
Dar, evident, să ajungi să ai un discurs frumos, nu să te cerți. Deci comunicarea mi se pare că e cheia și apoi să-ți dorești să mergi în aceeași direcție, contează să fii în același ritm. La noi, până acum, s-a nimerit să fim pe aceeași lungime de undă”,
a mărturisit Laura Cosoi, pentru viva.ro.

 Laura Cosoi a mărturisit cum se simțea în căsnicia cu Cosmin Curticăpean
Laura Cosoi a mărturisit cum se simțea în căsnicia cu Cosmin Curticăpean[Sursa foto: Facebook]

Momentul emoționant în care Laura Cosoi a fost cerută în căsătorie

Laura Cosoi a trăit o cerere în căsătorie de poveste. În ziua de Paște catolic, actrița se afla singură în biserică, cu ochii închiși, când soțul ei a apărut și a îngenuncheat în fața ei, având în spate familia sa. Gestul inedit al lui Cosmin a avut un impact puternic asupra Laurei Cosoi, care a plâns câteva zile după acest moment special.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am fost cerută în căsătorie în biserica în care am fost botezată și unde ne-am și căsătorit. Pe data de 4 aprilie, era ziua de Paște la catolici, iar Cosmin știa că eu merg la biserica veche să mă rog, înainte să merg la slujba de Înviere. Nu era nimeni în biserică, în afară de noi doi, și am închis ochii, fiindcă mă rugam. Deodată, am auzit pe fundal melodia noastră de la Grimus, „Privește-mă se numește. Am deschis ochii, iar lângă mine era Cosmin, care îngenunchea, cu inelul, și în spate erau părinții noștri, sora mea și sora lui… Am plâns câteva zile, de emoție”, a mai spus actrița.

 Laura Cosoi a mărturisit cum se simțea în căsnicia cu Cosmin Curticăpean
Laura Cosoi a mărturisit cum se simțea în căsnicia cu Cosmin Curticăpean[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cuvintele mi se par neputincioase...” Laura Cosoi mărturisește cum a fost a treia naștere



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Partea feminină a familiei”. Mara Bănică, imagine adorabilă alături de fiica ei, la cinci luni de când a născut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies