Ce se intampla in momentul in care petreci mai mult timp singura

Ce se intampla in momentul in care petreci mai mult timp singura
Ce se intampla in momentul in care petreci mai mult timp singura

Poate ca nu ti se pare la prima vedere, dar singuratatea te ajuta sa cresti.

Ce se intampla in momentul in care petreci mai mult timp singura. Poate ca nu ti se pare la prima vedere, dar singuratatea te ajuta sa cresti. In primul rand iti asigura un suflet linistit, fara o viata de cuplu stresanta si timp pentru activitatile tale de suflet si de hobby, cat si de prietenii tai. Iata cateva aspecte importante de care te poti bucura daca petreci mai mult timp singura:

Ai mai multa energie

O relatie consuma energie, poate deveni obositor atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Atunci cand te concentrezi doar pe tine, practic toata energia ta merge direct in dezvoltarea ta personala si iti aduce foarte multa implinire.

Ce se intampla in momentul in care petreci mai mult timp singura
Ce se intampla in momentul in care petreci mai mult timp singura[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ai mai mult timp pentru tine

Este momentul sa lucrezi la viata ta, cu tot acest timp disponibil. Este momentul sa te relaxezi, sa te bucuri de bai fierbinti si o carte buna, alaturi de un ceai cald. Este momentul sa te rasfeti dupa o zi grea de munca. Si lista poate continua.

Iti descoperi propriile emotii

Cand petreci timp in singuratate, ai ocazia sa intelegi mai bine ceea ce simte cu adevarat inima ta si ce se ascunde in sufletul tau.

Poti sa iti explorezi mintea si sa iti dai seama cine esti si cine vrei sa devii.

Esti mult mai productiva

Oricine poate munci mult mai usor, cat timp isi are atentia concentrata complet asupra muncii. Te vei bucura de rezultate mult mai bune, atunci cand te dedici cu adevarat proiectelor tale.

Citeste si: Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura?

Nu iti trebuie aprobare ori validare de la nimeni

Cand te afli intr-o relatie, inevitabil duci negocieri cu partenerul tau si imparti o viata cu acesta, astfel incat trebuie sa ajungeti la un consens in diferite aspecte ale vietii, de la cele mai mici, pana la cele importante. Este ceva natural. Dar, in momentul in care esti singura, te bucuri de o independenta aparte, care iti permite sa traiesti fix asa cum te bucura pe tine.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies