Ce secrete ascunde Nurgul Yesilcay? Actrita din serialul „Gulperi”, de la Kanal D, a spus tot!

Ce secrete ascunde Nurgul Yesilcay? Actrita din serialul „Gulperi”, de la Kanal D, a spus tot!
Ce secrete ascunde Nurgul Yesilcay? Actrita din serialul „Gulperi”, de la Kanal D, a spus tot!

Nurgul Yesilcay, actrita care o interpreteaza pe Gulperi, din serialul cu acelasi nume, difuzat la Kanal D de miercuri pana vineri, la ora 20:00, este una dintre cele mai de succes vedete din Turcia si, totodata, este catalogata de revistele de moda de renume ca cea mai frumoasa vedeta.

Nurgul Yesilcay a dezvaluit, intr-un interviu acordat recent unei publicatii de specialitate, care este ritualul ei de frumusete. Aceasta nu se abate si urmareste cu rigurozitate anumiti pasi, fara a depune prea mult efort, in fiecare zi.

„In fiecare dimineata ma clatesc pe fata cu apa de trandafir, apoi aplic o crema hidratanta, atat dimineata, cat si seara, inainte de culcare. Saptamanal, merg si la un tratament facial.

Nu folosesc produse de make-up in exces, prefer foarte putin machiaj, un rimel si un ruj, de obicei, mat. Secretul unui par stralucitor, pe care il urmez si eu este acela ca adaug miere, in proportie de 1/10, in samponul pe care il folosesc”, spune Nurgul Yesilcay. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vedeta a marturisit ca nu este adepta vreunui regim alimentar stric si este de parere ca pentru a fi sexi inseamna ca o femeie sa aiba forme voluptoase.

„Dimineata beau doua pahare cu apa pentru a ma hidrata foarte bine, apoi servesc cafeaua. Nu sunt adepta dietelor si nici nu imi doresc sa ajung sa port marimea XXS la haine.  Consider ca o femeie trebuie sa aiba forme”, continua aceasta.

Pe Nurgul Yesilcay telespectatorii o pot urmari in serialul fenomen„Gulperi”, difuzat la Kanal D de miercuri pana vineri, la ora 20:00. Actrita intrepreteaza magistral rolul unei mame, macinata de lipsa dragostei copiilor ei, pe care isi doreste cu ardoare sa o recastige.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies