Ce semnificație au culorile trandafirilor. Mesajul special pe care îl transmit

Ce semnificație au culorile trandafirilor
Ce semnificație au culorile trandafirilor

Iată ce semnificație au culorile trandafirilor. Trebuie să știi asta înainte să oferi un buchet persoanei dragi din viața ta.

Trandafirii sunt printre florile preferate ale multor persoane, mai ales ale doamnelor, iar atunci când există un eveniment important în viața noastră, de cele mai multe ori punem mâna pe un buchet de trandafiri pe care să îl oferim în diferite ocazii. De asemenea, doamnele iubesc să primească flori de zi cu zi sau la anumite evenimente speciale, iar în cazul în care nu știai, fiecare culoare a acestora are o anumită semnificație, așa că înainte să oferi cuiva, gândește-te la persoana respectivă, la ocazia pentru care îl oferi, astfel încât să alegi de fiecare dată buchetul perfect pentru cei din

jurul tău.

Semnificația trandafirilor diferă în funcție de culoarea lor

Citește și: Cum să alegi buchetul perfect de flori aniversare?

Semnificațiile trandafirilor după culori
Semnificațiile trandafirilor după culori[Sursa foto: freepik]

Citește și: Plante care înfloresc toată vara. Bucură-te de prospețimea lor întreg sezonul!

Trandafirul este una dintre cele mai frumoase și apreciate flori, iar acesta capătă o semnificație unică în momentul în care este regăsit într-o anumită culoare.

De cele mai multe ori, tindem să alegem florile după propriile preferințe sau în așa fel încât să se potrivească cu restul cadourilor pe care le oferim, însă trebuie să știm că atunci când alegem să facem acest gest și să ne orientăm spre trandafiri, el poate căpăta o anumită conotație în funcție de circumstanța în care este primit și culoarea pe care o poartă. Trandafirii sunt printre cele mai căutate flori, deoarece exprimă delicatețe și eleganță în același timp, iar dacă vrem să surprindem o doamnă specială din viața noastră sau mergem la un eveniment important sau de afaceri, putem
opta de fiecare dată spre a alege această floare, care nu se va demoda niciodată.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce semnificație au trandafirii roz

Cum să alegi trandafirii în funcție de culoare
Cum să alegi trandafirii în funcție de culoare[Sursa foto: freepik]

Atunci când optăm pentru trandafirii roz, trebuie să știm că aceștia au o istorie îndelungată, iar în general reprezintă bucurie, admirație, gratitudine și prietenie, ceea ce-i face extrem de potriviți atât pentru persoana iubită, cât și pentru prieteni sau familie.

Semnificația trandafirilor roz poate fi diferită și în funcție de nuanțele sale, iar cu cât culoarea este mai aprinsă, cu atât sentimentele transmise de trandafirii roz sunt mai intense. Aceștia transmit gingășie și feminitate prin aspectul lor fin și delicat, iar ei sunt potriviți pentru a fi oferiți  persoanei iubite la începutul relației, în momentul în care sentimentele voastre încep să prindă contur sau pot fi dăruiți, de asemenea, și prietenilor sau familiei, simbolizând bucuria și veselia.

Ce semnificație au trandafirii roșii

Cum să alegi trandafirii în funcție de culoare
Cum să alegi trandafirii în funcție de culoare[Sursa foto: freepik]

Trandafirii roșii, cei mai întâlniți și dăruiți, de altfel, simbolizează iubirea, pasiunea arzătoare și romantismul. Culoarea sa vibrantă și forma delicată fac să fie considerat un simbol al frumuseții și eleganței, iar de-a lungul timpului, trandafirul roșu a fost oferit drept simbol al sentimentelor profunde pe care o persoană le are pentru omul de alături.

Ce semnificație au trandafirii galbeni
Ce semnificație au culorile trandafirilor
Ce semnificație au culorile trandafirilor[Sursa foto: freepik]

Atunci când vorbim despre trandafiri galbeni, ne gândim de fiecare dată la culoarea prieteniei, adolescenței, o floare perfectă pentru petreceri și zile de naștere. Poate fi oferit între prieteni, însă acesta poate avea și o dublă însemnătate, iar atunci când o persoană care nu este apropiată îți oferă trandafiri galbeni, înseamnă că s-ar putea să ascundă anumite gânduri pe care tu nu le cunoști încă.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Ce semnificație au trandafirii albi

Cum să alegi trandafirii în funcție de culoare
Cum să alegi trandafirii în funcție de culoare[Sursa foto: freepik]

Trandafirii albi simbolizează puritatea și inocența, iar aceștia pot fi oferiți persoanelor speciale din viața noastră. Sunt adesea aleși de mirese pentru buchetele lor, simbolizând eternitatea și iubirea veșnică.

Câți trandafiri se dau într-un buchet

Ce semnificație au culorile trandafirilor
Ce semnificație au culorile trandafirilor[Sursa foto: freepik]

Atunci când facem un buchet de trandafiri pentru o persoană dragă sau un eveniment special, trebuie să ne gândim în funcție de cui îl oferim. Un singur trandafir poate transmite un mesaj puternic și este un gest simplu, dar profund, care exprimă afecțiunea și atracția sinceră dintre două persoane care încep să se cunoască. Trei trandafiri dintr-un buchet exprimă iubirea dintre un cuplu, dar și dintre membrii familiei prieteni apropiați. Un buchet de șapte trandafiri este adesea asociat cu un mesaj de iubire intensă și pasiune, fiind potrivit pentru momentele romantice. Buchetul de 15 trandafiri reprezintă un clasic și, totodată, un elegant, care transmite mesaje de dragoste și admirație necondiționată. Acesta poate fi oferit și în semn de recunoștință față de o persoană. În cazul evenimentelor speciale din viața voastră, atunci când oferiți un buchet cu 25 de trandafiri, acesta transmite mesajul de iubire absolută și eternă, fiind și un gest impresionant pentru a marca o aniversare specială. Atunci când alegeți 101 trandafiri într-un buchet, este semnul unei iubiri absolute, pasiune și devotament, transmițând un mesaj inconfundabil de dragoste eternă.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Plante care înfloresc toată vara. Bucură-te de prospețimea lor întreg sezonul!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies