Ce sfaturi de dating mi-aș fi dat la 20 de ani. Bărbații se îndrăgostesc de femei care se lasă greu de cucerit

sfaturi de dating
Sfaturi de dating

Pentru cele mai multe persoane, întâlnirile dese au loc între 20 și 30 de ani, atunci când încerci să îți găsești marea iubire, acea persoană cu care te înțelegi de minune și cu care îți dorești să construiești un viitor. Totuși, există unele greșeli pe care le facem în tinerețe și de care ne dăm seama mult mai târziu.

Descoperă în rândurile de mai jos sfaturi utile de dating, pe care orice tânără de 20 de ani ar trebui să le știe, dar și detalii interesante despre întâlniri, relații și gândirea bărbaților.

Ce sfaturi de dating mi-aș fi dat la 20 de ani

Citește și: 5 sfaturi înțelepte pentru o căsnicie fericită

sfaturi relatii
Sfaturi despre relații[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Bugetul în cuplu. 50/50 sau fiecare cu banii lui?

Tinerețea este o perioadă a încercărilor și a greșelilor, în care trebuie să experimentăm cât mai multe, pentru a descoperi ce fel de persoană suntem, ce dorințe și valori avem. Iată câteva sfaturi pe care mi le-aș fi dat la 20 de ani:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu te obosi să acorzi a doua șansă dacă nu merită

Există întâlniri mai puțin reușite, în care fie simți că persoana respectivă nu rezonează cu tine, sau în care bărbatul are un comportament total greșit. Spre exemplu, vorbește mult prea mult și nu te lasă și pe tine, se comportă urât cu personalul din restaurant, are un vocabular vulgar, nu îți deschide ușa la taxi și așa mai departe.

Dacă bărbatul cu care ai ieșit nu se comportă adecvat încă de la prima întâlnire, nu trebuie să te mai obosești să încerci dacă se va schimba. Este evident că dacă nu a încercat să se comporte frumos la prima întâlnire, așa va face și la următoarele. Nu ai timp de pierdut cu persoane care nu merită!

Bărbații preferă ținutele mai simple

sfaturi prima intalnire
Sfaturi prima întâlnire[Sursa foto: Freepik]

Toate femeile se stresează de felul în care vor arăta la întâlnire, în special la prima. Doamnele au nevoie de câteva ore înainte pentru a își alege hainele, a își face machiajul și părul. Totuși, este important de știut că bărbații preferă o femeie simplă, care nu încearcă să atragă atenția. Așadar, alege o ținută ceva mai casual, fără un decolteu prea mare sau haine prea mulate, un machiaj lejer și o coafură ce te avantajează.

Este important să fii exact așa cum ești tu!

Nu accepta să mergi în locuri care nu îți plac

De cele mai multe ori, bărbatul te invită la date și el alege locația. În cazul în care locul unde vrea să mergeți nu ți se potrivește deloc, nu este nicio rușine să propui alt loc. Dacă nu acceptă dorința ta, este evident că nu este persoana de care ai nevoie lângă tine.

 Fie că vorbim de un club, o ieșire în pădure sau un local cu care nu te identifici deloc, nu trebuie să îți fie teamă să zici nu!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Bărbații se îndrăgostesc de femei care se lasă greu de cucerit

sfaturi pentru prima intalnire
Sfaturi pentru prima întâlnire[Sursa foto: Freepik]

Bărbații nu suportă femeile insistente și își pierd rapid interesul dacă văd că ești disperată să vorbiți și să vă vedeți. Dacă îți place mult de el și vrei să îl ai aproape de tine, încearcă să păstrezi o oarecare distanță, cât să inspiri un aer misterios.

Dacă vorbește prea mult despre fosta iubită, înseamnă că nu a trecut peste

Este foarte urât ca atunci când ești la o întâlnire să discuți despre fostele relații. Bărbații care vorbesc urât despre fostele iubiri sunt de evitat, pentru că în mod evident așa va vorbi și despre tine, la un moment dat. Mai mult, în cazul în care aduce aminte de fosta lui iubită mult prea des la prima întâlnire, fie că vorbește în sens negativ sau pozitiv, este clar că bărbatul nu a trecut peste acea relație și este cazul să te retragi.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce face un bărbat care este atras de o femeie. Semnele subtile ale atracției masculine!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies