Ce spun psihologii despre senatoarea AUR, Diana Șoșoacă? Ce se ascunde în spatele comportamentului său?

Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă a fost aleasă senatoare

Mai mulți psihologi au vorbit despre discursul senatoarei Diana Șoșoacă. Ce le-a atras atenția specialiștilor la comportamentul ei.

Apariția avocatei Diana Șoșoacă în politică a fost o mare surpriză pentru milioane de români. Mai mulți phihologi și-au dat cu părerea despre declarațiile controversate pe care le-a făcut Diana Șoșoacă în mediul online.

Cu o zi înaintea alegerilor, Diana Iovanovici Şoşoacă a postat pe reţelele de socializare un clip în care spunea, printre altele: „Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!!”.

„Cred că abia aşteaptă doamna avocat din Iaşi ca un psihiatru să-şi dea cu părerea despre dânsa. Pe de o parte, nu o cunosc, pe de alta intuiesc mai degrabă o mare cantitate de demagogie în acest fraze pe care le-am auzit şi eu. De obicei, asemenea gen de declaraţii vin din partea unor oameni care doresc să provoace sau care pozează în demagogi sau păcălici publici, mizând foarte mult pe frica oamenilor.

Or, trebuie cu toţii să fim fermi convinşi că vaccinul anti-COVID e un produs farmaceutic care a trecut cu brio prin zeci de controale severe, de specialitate şi prin proceduri standardizate pe care noi, ceilalţi, nu le ştim şi nici nu avem de ce să le ştim.

Trebuie să avem încredere în semenii noştri care preferă, cei mai mulţi în tăcere, să ne ofere soluţii la problema actuală care se numeşte COVID.

Să nu ne lăsăm prostiţi sau dezechilibraţi de declaraţii care vin din partea unor oameni care fac dovadă vie că nu cunosc lucrurile despre care vorbesc‘‘, a declarat pentru impact.ro psihiatrul Gabriel Diaconu. El a adăugat că în acest moment parlamentarii noii formaţiuni politice simt energia pe care ţi-o dă noua provocare, dar curând după ce-şi ‘‘vor întinde aripile se vor ciocni şi de adevăratele probleme”.

Citeste si: Legătura neștiută dintre George Simion și Gigi Becali. Cine e liderul AUR

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Psihologul Keren Roesner, despre comportamentul Dianei Șoșoacă

La rândul ei, psihologul Keren Roesner a precizat pentru aceeași sursă că nu poate vorbi în particular despre viitorul parlamentar în cauză.

„Genul ăsta de declaraţii arată mai degrabă pe ce convingeri şi interese profesionale intime se bazează cel care le aruncă în public. Din câte ştiu, doamna avocat e partizanul teoriei conform căreia COVID-19 e o joacă, iar vaccinul vine acum şi-i distruge argumentele.

Ca atare, încearcă la rândul ei, să-l distrugă, să vorbească despre ineficacitate sau despre alt tip de efecte care ar putea apărea ulterior‘‘, mai spune Keren Roesner.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, despre partidul AUR: "Își are originile în Partidul Comunist..."

Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă a primit funcția de senator[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Ea adaugă şi amănuntul conform căruia comportamentul unei persoane e ‘‘cel dintâi care vorbeşte despre modul tău de gândire, or atunci când doreşti să-ţi impui punctul de vedere poţi să faci asta şi prin puterea cuvântului, dar şi printr-o tonalitate ridicată, temperamentală care poate uneori să-l influenţeze pe cel de lângă tine‘‘.

Printre alte declarații controversate ale avocatei Diana Șoșoacă se află și dezvăluirile pe care le-a făcut femeia în mediul online, înainte de Sfânta Parascheva.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care şi-a clădit puterea, să nu mergem la Iaşi, la Sfânta Paraschiva? Eu, Diana Iovanovici Șoșoacă, vă oblig să mergeți la Iași pe 14 octombrie, pentru că vom merge împreună cu mine. Plecăm indiferent de carantină, de jandarmi, de polițiști, de armată. Vom merge la Iași și vom atinge racla sfintei Paraschiva”, a strigat Diana Şoşoacă în timpul unui miting organizat în această toamnă şi înregistrat video.

Sursa: impact.ro.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sărbători de iarnă 2020. Restricții în magazine, din cauza Covid-19

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Legătura neștiută dintre George Simion și Gigi Becali. Cine e liderul AUR

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies