Ce spune Adela Popescu despre zilele importante sărbătorite în familie. Cum primesc copiii celebritatea părinților. „Nu punem mare preț.”

Ce spune Adela Popescu despre zilele importante sărbătorite în familie. Cum primesc copiii celebritatea părinților. „Nu punem mare preț.”
Ce spune Adela Popescu despre zilele importante sărbătorite în familie. Cum primesc copiii celebritatea părinților. „Nu punem mare preț.”

Adela Popescu a vorbit despre cum sunt sărbătorite evenimentele importante din familie și care sunt zilele pe care nu le poate ține minte niciodată.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o familie frumoasă, au împreună trei copii, iar aceștia se bucură atât de un succes pe plan profesional, cât și fericire și împlinire pe plan personal. Atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor, aceștia se declară a fi oameni simpli, care nu pun preț pe foarte multe lucruri, iar viața de familie reprezintă momentul în care fiecare clipă este sărbătorită într-un anumit mod pentru ei.

Care sunt evenimentele din familie pe care Adela Popescu nu și le amintește niciodată

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Ionela Năstase, Adela Popescu a dezvăluit câteva secrete de familie, și anume cum stă aceasta la capitolul zilelor și evenimentelor importante din viața lor.

Vedeta a mărturisit că nu își mai amintește deloc data când ea și soțul ei s-au sărutat pentru prima oară, de aceea atunci când își sărbătoresc aniversarea, își pun câteva semne de întrebare cu privire la când a fost ziua în care s-au cunoscut. În schimb, aceasta își amintește data nunți, însă când vine vorba despre anul nașterii soțului ei, apelează la internet pentru afla.  „Nu prea ținem cont de lucrurile astea.
Dacă ne întrebi „voi ce dată sărbătoriți?” „Păi noi când ne-am pupat? Sărbătorim acum, nu atunci când ne-am pupat?” Noi nici acum nu știm când ne-am pupat prima oară, nimic prima oară. Când m-a cerut în căsătorie știu locul, știu exact cum s-a întâmplat, dar nu mai știu data. În schimb, știu data nunți, bineînțeles, pe aceea o mai sărbătorim uneori. Anul nașterii, el e deja ofticat pe treaba asta „nu ai cum să nu știi când m-am născut”.
Caut repede pe Google, altfel aș fi în impas. Nu punem mare preț, cadourile le dăm înainte.”
, a spus Adela Popescu.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cum primesc copiii Adelei Popescu celebritatea părinților

Copii Adela Popescu
Copii Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Actrița a vorbit și despre copiii ei, spunând ca aceștia trăiesc într-un mediu cu persoane la fel de cunoscute cum sunt părinții lor, astfel că nu observă o diferență atunci când ei sunt vizitați, iar toți se comportă în jurul lor ca și cum ar fi oameni normali. Chiar dacă la școală colegii știu cine sunt părinții lor, aceștia nu sunt expuși în mediul online și nu primesc feedback din partea celor din jur.

Deși părinții sunt cunoscuți, Adela Popescu spune că cei mici încă nu sunt familiarizați cu această lume.  „Ei (nr. copiii) nu sunt conștienți pentru că în general prietenii noștri sunt și ei cunoscuți. Adică mediile în care noi ne învârtim sunt formate din oameni ca și noi și atunci nu văd: „hei, tu ești cutărescu”. Nu, ei văd oameni normali. Nu-i arătăm, nu-i fotografiem în online și atunci nu au feedback-ul acesta de la colegi. Sigur că în clasă se știe despre asta. Sigur că părinții le-au spus că ea este Adela Popescu, el este Radu Vâlcan, prezintă emisiunea nu știu care, cumva colegi în clasă înțeleg, dar copiii nu sunt cunoscuți.”, a mai povestit actrița.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies