Ce spune Adina Buzatu despre haine. Ce dorește să îi învețe pe oameni prin articolele vestimentare: “Ținuta nu-l face pe om, dar îl conturează.”

Ce spune Adina Buzatu despre haine. Ce dorește să îi învețe pe oameni prin articolele vestimentare: “Ținuta nu-l face pe om, dar îl conturează.”
Ce spune Adina Buzatu despre haine. Ce dorește să îi învețe pe oameni prin articolele vestimentare: “Ținuta nu-l face pe om, dar îl conturează.”

Ce spune Adina Buzatu despre articolele vestimentare și cum reușește haina să contureze personalitatea celui care o poartă.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist român, specializat în vestimentație masculină, iar conceptul său a ajuns să fie cunoscut imediat în întreaga țară. Găsește de fiecare dată câte un reper în materie de eleganță și rafinament, astfel că reușește să îmbine articolele vestimentare în așa fel încât să creeze ținute particulare pentru toți cei care au nevoie.

Ce spune Adina Buzatu despre articolele vestimentare

Citește și: Adina Buzatu, convinsă de către fiica ei să nu mai folosească filtre: „Nu e nimeni perfect și este o prostie să te pretinzi a fi perfect, mai ales că este nesănătos pentru noi înșine.”

Adina Buzatu
Adina Buzatu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Adina Buzatu critică persoanele care cumpără haine cu logo pe ele: „Dacă tu cumperi un produs doar să scrie mare, pentru ca celălalt să vadă că tu ai bani, atunci este o greșeală.”

Invitat în cadrul emisiunii PlayIT, Adina Buzatu  a vorbit despre o mulțime de lucruri din online, despre viziunea celorlalți în materie de articole vestimentare, dar și cum încearcă să învețe oamenii să se cunoască mai bine prin haine. Aceasta spune că haina nu îl face pe om, dar îl conturează, mai ales în secolul vitezei în care ne aflăm cu toții. A recunoscut că de multe ori se întâmplă ca o persoană să-și facă o părere la prima vedere, iar în cele mai multe cazuri, acest lucru este dat de aspectul său fizic și de articolele

vestimentare alese, dar și prin energia pe care o oferă prin ele. Stilistul a am mai spus că pe oameni îi interesează toate aceste aspecte și cum se afișează în fața celorlalți.  “Eu îi învăț să se cunoască, în primul rând, să vadă ce le vine bine și ce nu.( nr. Prin haine) Trebuie să comunice pentru că e foarte important ce vrei tu să spui prin ținuta ta, cum  vrei tu sa apari în fața lumii.
Practic ținuta nu-l face pe om, dar îl conturează, îl ajută să comunice. Suntem în secolul vitezei când totul se scrollează și avem tendința să facem același lucru cu oamenii pe care-i întâlnim. Vedem, în 2 secunde mi-am făcut o părere. Sigur că nu este corect, dar în 80% din părerea pe care o ai despre un om este dată de o părere vizuală. Este o scanare și energia pe care ți-a dat-o el și aspectul vizual ți-au spus niște lucruri.
Da. (Nr. Dacă pe oameni îi interesează).”,
a spus Adina Buzatu.

Adina Buzatu
Adina Buzatu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Adina Buzatu critică persoanele care cumpără haine cu logo pe ele! „Dacă tu cumperi un produs doar să scrie mare, pentru ca celălalt să vadă că tu ai bani, atunci este o greșeală.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies