Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”
Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre conștientizările din viața ei și lucrurile pe care acum nu le-ar mai repeta într-o relație.

Adriana Bahmuțeanu, cunoscuta jurnalistă, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, despre cât de mult timp i-a luat să vindece anumite lucruri la ea, să găsească de unde provin greșelile în viața ei și cum trebuie să procedeze. Aceasta a mărturisit și lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta la bărbatul de lângă ea.  „Am pus puțin stop, întâi mă ocup de mine, să mă vindec, să văd unde am greșit eu, că amândoi greșesc în relație, nu doar unul.

Să văd unde am greșit eu, ce am de corectat la mine, ce am de schimbat la mine, unde trebuie să mă vindec, unde este prostia din capul meu. În foarte multe lucruri am găsit greșeli. Am găsit greșeli în rândul familiei, unde pe vremea noastră era concepția că femeia trebuie să suporte la bărbat, mai ales dacă bărbatul e mai potent financiar, i se permite orice. Uite că nu i se permite orice.
În ziua de azi nu i-aș mai permite nimic unui bărbat. Poate să vină să mă poleiască cu aur, dacă nu mă respectă, dacă nu mă iubește, dacă nu este fidel. Sunt niște condiții pe care trebuie să i le pui înainte de o relație serioasă.”,
a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, despre condițiile care au existat între ea și fostul partener

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre lucrurile care au ținut-o pe linia de plutire. Declarații neașteptate despre perioadele grele prin care a trecut. “Asta a fost o supapa mea de supraviețuire.”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, un copil rebel! Care erau năzbâtiile pe care le făcea vedeta în adolescență? „Am făcut multe trăznăi. Am plecat de acasă. M-au căutat ai mei cu poliția.”

Vedeta a mărturisit că avea inclusiv contracte realizate cu fostul ei partener de viață, prin care trebuiau să respecte anumiți termeni, iar în cazul infidelității, acesta ar fi trebuit să plătească o anumită sumă de bani, deși nu s-a întâmplat niciodată. Îi era frică să iasă din toată acea situație, deoarece se temea de gura lumii și a ajuns târziu să-și dea seama cât de mult greșește în anumite aspecte ale vieții și ce anume are de reparat la ea.

„Ba da am simțit-o. (Nr. Infidelitatea) Am pus de nu știu câte ori condiții, am făcut inclusiv contracte pe hârtie, contracte la notariat care să punem fiecare termenii relațiie, dar nu i-a respectat niciodată. Să plătească o sumă de bani. (Nr. Dacă nu respecta termenii contractului și era infidel). Evident că nu mă plătea. Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică. Erau, de fapt, contracte făcute între noi ca să-i arăt: „uite ce ai scris acum un an și uite că n-ai respectat tu”.
Dar până la urmă reușea să mă determine să mă întorc. Era, de fapt, problema mea pentru că eu aveam o stimă de sine foarte scăzută, eu nu aveam încredere în mine, mi se părea că lumea se termină la el, mi se părea că toți oamenii mă vor judeca și mi-era foarte frică de gura lumii.”,
a mai povestit jurnalista.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce i s-a întâmplat Adrianei Bahmuțeanu, la scurt timp după ce a venit din America. Vedeta a ajuns de urgență la spital

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies