Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre procedurile de îngrijire și care este rutina pe care jurnalista o are acasă? „Mi se pare o pierdere de timp, mă duc din bun simț.”

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre procedurile de îngrijire și care este rutina pe care jurnalista o are acasă? „Mi se pare o pierdere de timp, mă duc din bun simț.”
Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre procedurile de îngrijire și care este rutina pe care jurnalista o are acasă? „Mi se pare o pierdere de timp, mă duc din bun simț.”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre procedurile de îngrijire și dacă pășește des pragul cabinetelor de înfrumusețare.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, în cadrul emisiunii moderată de Cristina Șișcanu, care este rutina ei de îngrijire și cum mersul la salon i se pare o pierdere de timp, deoarece poate face lucruri mult mai interesante în acele momente. Merge o dată pe lună pentru a avea grijă de manichiură, de coafură și își face un tratament cosmetic, însă toată rutina de care are nevoie o realizează chiar la ea acasă. 

„Nu fac mare lucru, nu sunt clienta saloanelor de înfrumusețare. Mi se pare o pierdere de timp, mă duc din bun simț pentru că nu am altă variantă și pentru că, totuși, trebuie să am manichiura făcută, unghiile impecabile, coafura, o dată pe lună un tratament cosmetic, e firesc, dar nu în exces, pentru că pierd timp. Atunci aș putea să fac lucruri mult mai interesante și nu să pierd timpul pe la saloane cu zilele.
Nu mă culc niciodată machiată, mă demachiez în fiecare seară, mă dau cu o cremă foarte simplă din comerț, nu o cremă scumpă, dar cu o cremă cu care rezonez, care intră foarte bine în piele. Și-o poate permite oricine și cam atât.”,
a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, despre ritualul de îngrijire pe care îl are acasă

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe? „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”

Jurnalista are și câteva lucruri pe care le face atunci când dispune de timp, iar aceasta a explicat care sunt pașii de îngrijire pe care-i face în propria locuință.

Când vine vorba de vopsitul părului, vedeta spune că face acest lucru tot acasă, deoarece nu are timp să stea atât de mult la salon.  „Când am timp și chef, îmi dau cu uleiul peste tot, cu uleiuri naturale de cocos, de măsline, de ce am prin casă, uleiuri alimentare, dar să fie BIO, naturale 100%. Am niște surse, am verișorii din Spania care îmi mai trimit și ulei presat la rece de măsline.
E total diferit față de celălalt din comerț și mă dau tot corpul. Mă vopsesc singură, nu mă vopsesc la salon, pentru că nu am timp să merg, să stau cu vopseaua. De exemplu, cât stau cu vopseaua, în acel timp  fac ceva de mâncare, pentru că dacă fac mâncare, miros a ceapă prăjită, iar după îmi fac baie și am terminat povestea, am împușcat doi iepuri dintr-un foc.”
,
a mai spus vedeta.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies