Ce spune Anisia Gafton despre căsătorie și care este relația ei cu Serghei? Este actrița o femeie geloasă?„Nu știu dacă mă văd măritată.”

Ce spune Anisia Gafton despre căsătorie și care este relația ei cu Serghei? Este actrița o femeie geloasă?„Nu știu dacă mă văd măritată.”
Ce spune Anisia Gafton despre căsătorie și care este relația ei cu Serghei? Este actrița o femeie geloasă?„Nu știu dacă mă văd măritată.”

Anisia Gafton a vorbit despre căsătorie.

Anisia Grafton, îndrăgita actriță de comedie, mereu cu zâmbetul pe buze și fără să îi lipsească glumele, are o relație frumoasă cu Serghei, iar în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, aceasta a vorbit despre căsătorie și dacă se vede măritată sau nu.

Anisia Gafton, despre geloziile din relație

Citește și: Anisia Gafton, mărturisiri despre intervenția estetică de la nivelul nasului. „Eu mă simțeam bine și cu nasul de dinainte și cu cel de acum.”

Anisia Gafton
Anisia Gafton[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sărbătorile trebuie petrecute în familie. Trebuie să te enervezi acolo, nu în altă parte.” Anisia Gafton a mărturisit cum petrece în perioada sărbătorilor de iarnă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vedeta consideră acest obicei ca fiind unul foarte frumos, mai ales atunci când toate miresele se îmbracă în alb, dar cu toate acestea, consideră și o presiune care se pune pe ele. 

„Nu știu dacă mă văd măritată. Este un obicei foarte frumos, foarte mișto că toate miresele se îmbracă în alb, dar mi se pare o presiune.”, a spus Anisia Gafton. Cât despre gelozie, Anisia spune că nu este foarte geloasă, ci doar uneori, dar la începutul relației, atunci când nu era sigură de stadiul în care ei doi se află, existau numeroase momente de gelozie, mai ales că amândoi fac parte din această lume actoriei.

  „Mai sunt câteodată (nr. geloasă), că am fost și la început. Acum nu mai sunt. Da, normal, că la început mai era. Se mai dădea unul la mine, câte una la el, dar e normal. Dar acum am înaitat în relație, nu mai e așa. La început nu știi dacă e serios sau nu.”, a mai spus Anisia.

Întrebată de Nasrin cum este Anisia acasă, a recunoscut că se râde foarte mult, și are nevoie de foarte multă afecțiune.

Este o persoană foarte alintată atunci când este cu Serghei și are chiar și o voce specială în care vorbește cu el când sunt doar ei amândoi.  „Anisia acasă e foarte alintată. Eu sunt foarte, foarte afectuoasă și alintată, ca o pisică. Am o voce a mea acasă.”, a mai povestit actrița.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Anisia Gafton, despre planurile de căsătorie

Anisia Gafton
Anisia Gafton[Sursa foto: Facebook]

Comedianta a mărturisit, în cadrul unui alt interviu,  că nu știe încă dacă se va căsători, iar dacă acest lucru se va întâmpla, totul va fi spontan și ieșit din tiparele așteptate, tipic lor.  “Planuri sunt, să zicem. Dar nu știu dacă se va finaliza cu o căsătorie. Dacă o să fie o căsătorie cred că nu anunțăm pe nimeni.

O să fie așa, spontan. Nu o să fie cu sărmăluțe. Nu sunt adepta. Dar, cine știe, poate, până la urmă, o să îmi placă. Eu merg la nunți, îmi place să mă distrez. Dar să am o rochie albă și să nu o murdăresc, cam greu.”, a mărturisit Ansia Gafton acum ceva timp.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies