Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”
Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Antoni și Rebecca, discuție în urma micilor conflicte din ultima săptămână.

Antoni și Rebecca au trecut prin mai multe discuții în ultima săptămână, astfel că au ajuns până aproape de despărțire, însă nu au oficializat acest lucru, dar nici împreună nu pot spune că mai sunt. Cu toate acestea, Antoni a spus că el în casă este despărțiți și că nu și-a întors hotărârea nicio secundă.

Antoni: Referitor la starea mea. Eu m-am trezit, am avut o stare foarte nașpa zilele astea, dar m-am trezit, a trebuit să o pierd pe Rebecca să mă trezesc.

Știu că am greșit, iar cea mai mare greșeală a fost că am zis eu să punem punct. Chiar s-a difuzat astăzi un moment în care i-am promis oarecum că nu o să ne despărțim niciodată...

Rebecca: E bine.

Antoni: Și, de fapt și de drept, nu ne-am despărțit, cu vorbele, că am reacționat eu și am zis ceva.

Dar eu când iau o decizie, sunt hotărât. Eu m-am despărțit aici în casă. Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.

Rebecca: Păi da, dar nu ești doar tu în hotărârea asta și...

Antoni: Foarte corect și te înțeleg. De ce te înțeleg perfect? Pentru că dacă mi-ai fi făcut tu așa, aș fi tăiat orice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rebecca nu poate trece peste orgoliu și peste cuvintele spuse de Antoni

Citește și: Denisa din Casa Iubirii, gânduri înainte de a pleca acasă. Ce le transmite concurenților? „Să nu se ascundă după deget.”

Antoni
Antoni[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi se bucură să o vadă pe Virginia tot mai apropiată de Moldo: „Cine sunt eu să îi dictez viața? Mai liniștit decât acum nu am fost în viața mea.”

La cele auzite de la tânăr, Rebecca spune că nu poate trece peste orgoliu și peste cuvintele spuse de el, mai ales că tot el a menționat cum s-ar fi întâmplat totul dacă situația ar fi fost invers.

Poate înțelege și nu are pretenții ca ea să facă ceva ce el nu ar face și o sfătuiește să pună preț și să se concentreze pe ceea ce dorește în aceste momente.

Rebecca: Bun. Atunci să nu ai pretenții de la mine.

Antoni: Să nu am pretenții? Păi nu. Dacă tu spui că nu ai fi trecut peste, eu de ce ar trebui să trec peste?

Citește și: UPDATE Bac 2024 sesiunea de toamnă: A fost publicat baremul oficial! Care este rezolvarea corectă a subiectelor la Limba și literatura română?- kanald.ro

Citește și: Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Antoni: Te înțeleg perfect. Da, nu pot să am pretenții ca tu să faci ceva ce eu nu aș face. Dacă așa simți în continuare, poți să faci fără nicio problemă. Îmi asum, s-a întâmplat, asta este. Dar eu, în sinea mea, nu-mi doresc să se fi întâmplat așa ceva. Nu îmi doresc ca lucrurile între noi să se termine.

Rebecca: Da, dar tu îți dai seama că orgoliul meu când aude că eu dacă aș fi făcut, nu ai fi trecut peste, îți dai seama că orgoliul meu nu

are cum să treacă peste cuvintele astea de le spui acum.

Antoni: Foarte bine. Tu alegi pe ce să pui preț, pe ce să te concentrezi. Dacă alegi să te concentrezi pe orgoliu, e alegerea ta.

Antoni și Rebecca
Antoni și Rebecca[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Robi se bucură să o vadă pe Virginia tot mai apropiată de Moldo: „Cine sunt eu să îi dictez viața? Mai liniștit decât acum nu am fost în viața mea.”

Ce mașină MERIȚI în funcție e ZODIE? Află aici! Vezi și cum arată FOTO

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Valul de căldură continuă în aproape toată țara! Meteorologii au emis Cod Roșu de caniculă. Ce zone sunt vizate

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Casian are un copil! Concurentul de la „Casa iubirii” a făcut anunțul de față cu toți colegii săi! Acesta nu i-a spus fostei partenere despre înscrierea la emisiune

Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! E terifiat!


Cookies