Denisa din Casa Iubirii, gânduri înainte de a pleca acasă. Ce le transmite concurenților? „Să nu se ascundă după deget.”

Denisa din Casa Iubirii, gânduri înainte de a pleca acasă. Ce le transmite concurenților? „Să nu se ascundă după deget.”
Denisa din Casa Iubirii, gânduri înainte de a pleca acasă. Ce le transmite concurenților? „Să nu se ascundă după deget.”

Denisa din Casa Iubirii a transmis un mesaj concurenților în momentul în care a fost nominalizată să părăsească emisiunea.

Fiecare gală în Casa Iubirii este presărată de multă emoție, deoarece aceasta poate să despartă neașteptat un cuplu sau poate să trimită acasă pe cineva care spera să-și găsească acolo iubirea adevărată. Emoțiile au fost și seara trecută în gală, atunci când Alexandra, Gagea și Denisa au fost în pericol de eliminare, iar cea care a părăsit casa a fost Denisa, spunând și câteva cuvinte înainte de plecare. Aceasta le-a transmis să își urmeze de fiecare dată gândurile, sentimentele și inima și să facă ceea ce consideră că este mai bine pentru ei.

A recunoscut că nu a reușit să se aproprie de niciun băiat amoros. Bogdan a intervenit și a spus că merita să stea mai mult în casă decât Alexandra.

Andreea Mantea: Denisa, gânduri, sfaturi, o părere de final?

Denisa: Nu am sfaturi de dat, doar să își urmeze fiecare gândurile, sentimentele, inima și să facă ceea ce consideră că e mai OK pentru ei.

Să nu se ascundă după deget. Eu le mulțumesc, chiar nu înțelegeam de ce Bogdan a făcut chestia asta, eu chiar apreciez, dar nu am reușit să mă apropii de niciun băiat amoros, deci…

Bogdan: Eu cred că meritai să stai mai mult aici decât Alexandra.

Andreea Mantea: Păreri, păreri și păreri.

Denisa, mesaj către Roberta înainte de plecare

Citește și: Un nou concurent a intrat în Casa Iubirii! Moldo a pus ochii pe Virginia: „Tu și când ești supărată zâmbești. Ai o energie bună.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bogdan Casa Iubirii
Bogdan Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alexandra și Gagea, discuție în camera roșie. Tânăra i-a povestit ce joc a făcut cu băieții. „Acum suntem liniștiți, totul este ok, dar parcă văd că mâine o luăm razna.”

Plecarea Denisei a afectat-o vizibil pe Roberta, care s-a întors pentru a nu-i fi surprinse lacrimile. Tânăra i-a transmis să nu mai plângă și chiar i-a spus și ei câteva cuvinte înainte să plece. Îi  dorește să fie puternică și să nu se lase doborâtă niciodată de nimic, dar cel mai important, să facă ceea ce simte.

Denisa: Nu mai plânge, Roberta.

Andreea Mantea: Robertei vrei să-I zici ceva?

Denisa: Da. Să fie puternică, să nu se lase doborâtă niciodată și să facă ceea ce simte.

Andreea Mantea:  Denisa, îmi pare rău că nu ai găsit iubirea aici, cu siguranță o s-o găsești afară.  

Roberta Casa Iubirii
Roberta Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sebastian și Roberta, discuție în Camera Roșie. Ce și-au spus cei doi și de ce anume este deranjată tânăra. „Trebuia să te cunosc mai mult și să nu mă arunc din prima.”

Ce mașină MERIȚI în funcție e ZODIE? Află aici! Vezi și cum arată FOTO

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Valul de căldură continuă în aproape toată țara! Meteorologii au emis Cod Roșu de caniculă. Ce zone sunt vizate

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Superluna albastră poate fi observată pe cerul României pe parcursul acestei zile

Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante


Cookies