Ce spune Carmen Harra despre protestele din București: "Vă vorbesc despre asta de doi ani!"

carmen harra despre protestele din romania
Carmen Harra prevede un viitor sumbru pentru România

Carmen Harra vorbește despre situația actuală din România și este de părere că Guvernul mai are un pic și va cădea. Ce spune prezicătoarea?

Carmen Harra vorbește despre protestele care au loc zilele acestea în România și spune că țara noastră se află într-un moment de cotitură.

Carmen Harra, despre protestele din România

Carmen Harra spune că a prezis tot ceea ce se întâmplă în acest moment în țara noastră în urmă cu doi ani, iar fanii de pe rețelele de socializare continuă să o admire pentru ceea ce face.

”Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de doi ani! Doamne ajută!”, spune Carmen Harra.

Citeste si: COVID-19 Slovenia: Țara se închide parțial și se impun noi restricții

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

carmen harra despre protestele din romania
Carmen Harra prevede un viitor sumbru pentru România[Sursa foto: Cancan.ro]

”Probabil că din vara când Luna Neagra se mută în Gemeni vor plati și ei: Iohannis, Arafat, Orban, Vela sunt Gemeni și nu și-au creat o karma buna deloc fata de poporul român. Eu personal mi-l doresc pe Calin Georgescu, este Berbec, pare un om integru și spiritualizat”,

”Doamna Carmen, vă contraziceți singură, va respect, dar nu cred o iota din ce spuneti Anul trecut ați zis că o să pice guvernul și Iohannis și că o să vină un nou președinte care nu are de a face cu politica.

O să vedem că până acum nu s-a adeverit in niciun an! Luna noiembrie, imediat după alegerile parlamentare”, spun internauții.

Citeste si: Medicul Adrian Marinescu vorbește despre vaccinul AstraZeneca: "Dacă e să facem o comparație..."

carmen harra despre covid-19
Carmen Harra spune că a prevăzut tot ce se întâmplă acum în România[Sursa foto: Cancan.ro]

”Doamne ajută! Dumnezeu ne iubește și ne eliberează de întunecați”, ”Se pare ca ține tare de poziția lui!”, ”Nu știu cu ce preț vom reuși, dar și încrederea este zdruncinată tare mult.

Alții ce vor urma vor face ceva din ce a mai rămas din țara noastră?”, ”Doamne ajută..dar oare cine va veni la conducere….că ne cuprinde teama și de mai rău”, ”Să vă audă Dumnezeu şi aşa să fie!! Poate mai avem o şansă de salvare până nu ne „desființează” efectiv ca şi nație, ca şi oameni…”, ”Pleaca unii, vin alții, asta nu va schimba mare lucru, indiferent cine va veni, pentru ce vremuri vor veni, tot mai greu va fi.
Vai de noi. Nu ne rămâne decât să ne rugăm la Dumnezeu. Doamne ajută să fie bine!, spun ceilalți fani  ai prezicătoarei.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Raed Arafat, mesaj pentru românii care protestează împotriva noilor restricții! „Să fie atenți…”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies