Ce spune Cristina Bâtlan despre intervențiile estetice și dacă și-ar dori să apeleze la ele. „Ce rămâne după botox?”

Ce spune Cristina Bâtlan despre intervențiile estetice și dacă și-ar dori să apeleze la ele. „Ce rămâne după botox?”
Ce spune Cristina Bâtlan despre intervențiile estetice și dacă și-ar dori să apeleze la ele. „Ce rămâne după botox?”

Cristina Bâtlan a vorbit despre transformările estetice și dorințele ei cu privire la acest lucru.

Cristina Bâtlan, cunoscuta fondatoare a unui brand de pantofi renumit atât în țară, cât și în străinătate, are numeroase magazine și se bucură de un succes absolut prin ceea ce realizează. Este activă și în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii toate lucrurile pe care le face de zi cu zi, iar aceasta nu ezită să arate ori de câte ori muncește cot la cot cu angajații pe care îi are.

Ce spune Cristina Bâtlan despre intervențiile estetice

Citește și: Sumele uriașe pe care le-a pierdut Cristina Bâtlan din afacerea avută cu Cătălin Botezatu. „Pierzi, câștigi, negustor te numești.”

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum a reacționat Cristina Bâtlan când a primit invitație la nunta fostului soț? „Mi s-a părut foarte firesc și m-am bucurat cu adevărat pentru ei. I-am iertat pe amândoi!”

Atunci când își dorește să păstreze legătura cu toți urmăritorii, aceasta nu ezită să facă filmulețe pe rețelele de socializare în care să le vorbească despre anumite aspecte. De această dată, creatoarea de pantofi a făcut un filmuleț în care a vorbit despre procedurile estetice și despre faptul că și-ar dori și ea să facă un, deoarece a ajuns la vârsta de 50 de ani.

Cu toate acestea, ceva o ține departe de ele, în urma unei mici accidentări pe care avut-o la coastă și după care a observat că nu-și mai poate mișca toți mușchii. Se întreabă dacă botoxul de pe față va funcționa în aceleași condiții sau va afecta într-un anumit fel mușchi, astfel că videoclipul pe care l-a postat s-a terminat tu un semn de întrebare din partea ei. 

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

„Sunt Cristina Bâtlan, am 50 de ani și mă bucur că nu am filere, nu am botox și, totuși, aș vrea să am niște transformări. Însă aștept să mai evolueze puțin știința pentru că asta cu botoxul făcut pe toată fața nu știu unde duce. Am avut o mică fisură la coaste și nu mi-am mișcat partea stângă vreo două luni. Vreau să vă spun că nu mai pot face nici 30% din mișcările pe care le făceam înainte de lucrul acesta.

De ce oare? Pentru că mușchii mei nu au funcționat în cele trei luni? Botoxul știu că durează peste șase luni, așa că oare mușchii feței sunt diferiți? Ce rămâne după botox?”, a spus Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

@cristina.batlan Aștept părerea ta în comentarii! #businesswoman #womenownedbusiness #womenempowerment #entrepreneur #skincare #romania #tips #skincareroutine ♬ original sound- Cristina Batlan



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum a reacționat Cristina Bâtlan când a primit invitație la nunta fostului soț? „Mi s-a părut foarte firesc și m-am bucurat cu adevărat pentru ei. I-am iertat pe amândoi!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies