Sumele uriașe pe care le-a pierdut Cristina Bâtlan din afacerea avută cu Cătălin Botezatu. „Pierzi, câștigi, negustor te numești.”

Sumele uriașe pe care le-a pierdut Cristina Bâtlan din afacerea avută cu Cătălin Botezatu. „Pierzi, câștigi, negustor te numești.”
Sumele uriașe pe care le-a pierdut Cristina Bâtlan din afacerea avută cu Cătălin Botezatu. „Pierzi, câștigi, negustor te numești.”

Cristina Bâtlan a vorbit despre sumele uriașe de bani pe care le-a pierdut dintr-o afacere cu Cătălin Botezatu.

Cristina Bâtlan, cunoscuta femeie de afaceri, are o activitate neîntreruptă de trei decenii și este fondatoarea și proprietara unor fabrici de pantofi și marochinărie. Deține 20 de magazine în România și în străinătate, iar pe lângă aceste realizări, aceasta investește de peste 10 ani în proiectele tinerilor antreprenori. Prima sa afacere a reușit să fie pusă pe picioare la 18 ani, iar în prezent, încălțămintea pe care o realizează este unul dintre cele mai importante branduri din țară.

Sumele pe care Cristina Bâtlan le-a pierdut dintr-o afacere cu Cătălin Botezatu

Citește și: Cum a reacționat Cristina Bâtlan când a primit invitație la nunta fostului soț? „Mi s-a părut foarte firesc și m-am bucurat cu adevărat pentru ei. I-am iertat pe amândoi.”

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Câți bani a câștigat Cristina Bâtlan din vândutul ziarelor? „Să-ți fie rușine de muncă e cea mai mare prostie.”

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a vorbit despre foarte multe subiecte din viața personală și profesională, iar unul dintre ele a fost chiar despre pierderile pe care le-a avut în urma unei afaceri cu Cătălin Botezatu,  cunoscutul designer, deoarece i-ar fi dat niște materiale textile, însă cel care gestiona și făcea plățile în firma lui a decedat, iar situația nu a fost

gestionată cum trebuie. Amândoi au trecut sumele la pierderi și spun că sunt în continuare amici, însă nu mai lucrează împreună, deoarece nu se mai lucrează cu țesături. Spune că a pierdut sume de sute de mii de euro în francizele lor. Cristina Bâtlan este dedicată în totalitate muncii sale pe care o depune și merge mereu la fabrică pentru a verifica toate situațiile de acolo. Afacerea este cunoscută la nivel international și se poate declara fericită și împlinită pentru faptul că a reușit să muncească până la capăt pentru a-și urma visul. 
“Știți cum e în afaceri, pierzi, câștigi, negustor te numești. Cu Cătălin Botezatu bineînțeles că am reglat afacerea, a fost o conjunctură nefericită pentru compania lui pentru că omul care conducea afacerea s-a ocupat, într-adevăr, de plăți și acel om a decedat. Era greu pentru el să-și piardă și omul, să piardă și compania probabil și să-și dea seama că omul nu a gestionat bine situația. Am trecut și eu, și el la pierderi.
Suntem în continuare amici. Dacă nu lucrăm cu țesături, nu mai lucrăm împreună, dar au fost și alte pierderi. Cea mai mare? Francizele noastră în care am pierdut sute de mii de euro.”,
a povestit Cristina Bâtlan.

Citește și: Mânăstirea din România unde au fost ascunse 200 de tone de aur! Cum a fost păstrat tezaurul Băncii Naționale, fără a fi descoperit de forțele rusești- kanald.ro

Citește și: "Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum caracterizează tocurile o femeie? Ce spune Cristina Bâtlan despre pantofi. „Atunci când nu ai tocuri, ești bun de muncă.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Cine este, de fapt, bărbatul misterios din viața Andreei Bostănică care o răsfață cu cadouri scumpe

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

Ce pensie are Silviu Prigoană, la 60 de ani. Decizia pe care a primit-o după recalculare


Cookies