Ce spune Cristina Bâtlan despre rănile din dragoste și cât de greu se vindecă o femeie rănită: „Rana există acolo, face parte din tine.”

Ce spune Cristina Bâtlan despre rănile din dragoste și cât de greu se vindecă o femeie rănită: „Rana există acolo, face parte din tine.”
Ce spune Cristina Bâtlan despre rănile din dragoste și cât de greu se vindecă o femeie rănită: „Rana există acolo, face parte din tine.”

Cristina Bâtlan a vorbit despre rănile din dragoste și dacă o femeie ajunge să se vindece pe deplin de ele.

Cristina Bâtlan, cunoscuta  femeie de afaceri de succes, fondatoarea și proprietară la 23 de magazine din țară și din străinătate, are numeroase realizări în industrie care a făcut-o celebră, alături de care a lucrat o perioadă de timp cu partenerul ei de viață. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a fost întrebată despre cât de greu se vindecă o femeie rănită, deoarece femeia de afaceri a trecut și ea prin punctul de a pune stop fostei relații în care se afla.

Aceasta a menționat că o rană nu se vindecă niciodată și trebuie să înveți să fie parte din tine.  „Cred că nu se vindecă niciodată. (Nr. O femeie rănită). O rană rămâne acolo, cu probleme. Nu lași, de fapt, acea rană să te ocupe cu totul. Dar nu există că te vindeci. Nu există vindecare. Rana există acolo, ea a fost făcută și este ceva care face parte din tine.
Trebuie să folosești acea rană să fie parte din tine, nu  să fie ceva de care tu fugi. Să fie ceva din care tu înveți. Rana și lucrurile astea care ni s-a întâmplă au legătură și cu noi. Nu cred că între relația dintre oameni doar o parte neglijează.”,
a povestit Cristina Bâtlan.

Cum descrie Cristina Bâtlan relația pe care a avut-o cu fostul partener

Citește și: Cristina Bâtlan, despre momentul în care s-a despărțit de fostul soț. Lucrul care a dus-o în acel pas. „Asta trebuia să fie sfânt. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitatea.”

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristina Bâtlan, mărturisiri cutremurătoare despre momentul când i s-a spus că fiul ei nu are șanse de supraviețuire „A fost cea mai mare traumă. Trăiam într-un labirint de unde nu știam care e ușa.”

Cristina a vorbit și despre afacere în care a fost implicată cu partenerul ei de viață și cum absolut tot ceea ce făceau împreună era legat de business.

Până și acasă vorbeau tot despre acest lucru, astfel că aceștia au ajuns să piardă din lucrurile esențiale și curiozitățile mici unul despre celălalt. Este de părere acum că tot ceea ce au trăit împreună în viața personală pe care au transformat-o tot în afacere au ajuns să le afecteze relația.  „Aveam prea mult focus pentru business, faptul că noi eram împreună implicați în business, acasă vorbeam despre afaceri, peste tot mergeam împreună, totul era legat de afaceri, orice divergență, orice lucru în care aveam, de fapt, păreri diferite, ne-a afectat relația și nu ne dădeam seama, dar ne uza
relația. Noi nu mai aveam acasă acea curiozitate de a afla „ce ai făcut tu astăzi la job.” Eu nu am trăit asta până acum. „Cum a fost ziua ta de astăzi?” Nu știu, pentru că noi trăiam împreună și aveam zilele alea, nu știam cum sunt, ne bucuram de un succes, încercăm să găsim soluții într-un caz grav. Dar nu venea nimeni să ne întrebe „cum a fost ziua ta astăzi, ce-ai mai făcut astăzi, ce mă bucur că te-am văzut.”
Lucrurile astea care mie mi se păreau foarte superficiale, dar oamenii au nevoie de asta. Au nevoie de lucrurile astea simple care par superficiale, dar nu sunt superficiale. Dacă vin din tot sufletul și nu sunt niște lucruri aruncate pur și simplu, chiar ajută. Îți schimba ziua în bine, se simte vibrația, interacțiunea începe cu interacțiune pozitivă. Lucrurile astea mici și superficiale sunt binevenite.”,
a mai spus Cristina Bâtlan.

Citește și: Antoni, declarație emoționantă de dragoste în mediul online: „Te iubesc!”. Persoana specială căreia concurentul de la „Casa iubirii” i-a adresat acest mesaj- kanald.ro

Citește și: Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin- stirilekanald.ro

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cristina Bâtlan, mărturisiri cutremurătoare despre momentul când i s-a spus că fiul ei nu are șanse de supraviețuire „A fost cea mai mare traumă. Trăiam într-un labirint de unde nu știam care e ușa.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Maite Perroni, despre rolul din REBELDE: "Timpul zboară. Astăzi îmbrățișez cu toată ființa mea și îi mulțumesc profund acelei fete care mă aduce înapoi la mine"

Horoscop 27 august 2024. O zodie se reîntâlnește cu o persoană dragă

Adevăratul motiv pentru care Dana Roba s-a despărțit de Beni: „Nu TU ai fost problema..” Cine a greșit, de fapt, în relația celor doi

"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii cutremurătoare


Cookies