Ce spune Cristina Șișcanu despre independența financiară și ce le sfătuiește vedeta TV pe femei? „Banii contează în același rând cu celelalte lucruri.”

Ce spune Cristina Șișcanu despre independența financiară și ce le sfătuiește vedeta TV pe femei? „Banii contează în același rând cu celelalte lucruri.”
Ce spune Cristina Șișcanu despre independența financiară și ce le sfătuiește vedeta TV pe femei? „Banii contează în același rând cu celelalte lucruri.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre independența financiară despre banii din familie.

Cristina Șișcanu petrece destul de mult timp pe rețele de socializare, acolo unde abordează anumite subiecte din mediul înconjurător, vorbește despre activitatea profesională, dar și despre viața personală. Aceasta este mereu sinceră cu privire la toate lucrurile din jurul ei, iar atunci când are ocazia, chiar oferă sfaturi celorlalți din propriile experiențe. Abia întoarsă din vacanță, zilele trecute Cristina Șișcanu a postat un filmuleț pe rețele de socializare în care povestea motivul pentru care alege să investească în vacanțe și nu în alte lucruri și cum sunt gestionați banii în anumite situații.

Ce spune prezentatoarea TV despre independența financiară

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre preferințele cu privire la vacanțe. „Cu banii de pe vacanță puteam să ne luăm terenuri, să ne facem casă.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

De această dată, prezentatoarea TV a făcut un alt videoclip în care vorbea despre independența financiară și a oferit câteva sfaturi femeilor. Aceasta spune că niciun om nu ar trebui să depindă financiar de partener, fie că vorbim de femei sau de bărbați, iar în mod special, femeile trebuie învățate acest lucru încă de mici.

Pentru a fi independentă financiar, din spusele ei, trebuie să studiezi, să muncești, să nu depinzi niciodată de nimeni, nici chiar de familie. Spune că acest lucru poate să ofere o mai mare libertate de a alege și de a nu fi constrâns în viață. Este de părere că partea financiară contează la fel de mult ca celelalte lucruri în familie, deoarece absolut tot din jurul nostru costă. 
„Să nu depindeți financiar de parteneri niciodată. Atât o femeie, cât și un bărbat, dar acum vorbesc despre femei. Trebuie să fie independente financiar, de mici trebuie să învețe lucrul acesta. Și ca să fie independentă financiar trebuie să studieze, trebuie să muncească, să fie activă și să nu fie dependentă niciodată de nimeni, nici de soț, nici de oricine altcineva. Pentru că lucrul acesta îți dă o libertate mai mare de a alege, să nu fie constrâns să faci alegeri greșite în viață.
Partea asta financiară, deși la noi e asta că nu contează banii, contează alte lucruri, nu, banii contează în același rând cu celelalte lucruri. Ieși din casă, respiri, plătești, nu ai cum să trăiești altfel. Eu, dintotdeauna, am fost genul de persoană care nu s-a complăcut în ipostaza în care să stea pe banii soțului sau a unei persoane, pe banii părinților sau chestii de genul acesta. Am început să produc bani de pe la 16 ani.
Că au fost perioade, ani, în care soțul meu câștigase mai mult decât mine, sigur că da, dar venitul meu era venitul meu. Și acum, venitul meu e pus la comun cu venitul soțului.”
, a spus Cristina Șișcanu  pe rețelele de socializare.

Citește și: Gagea și Alexandra, noi neînțelegeri în cuplu: ''Mă sufocă!'' De la ce a pornit totul? Bruneta a ajuns la o concluzie- kanald.ro

Citește și: VIDEO Dragostea plutește în aer în "Casa Iubirii"! Moldo și Teodora, sărut pasional în camera roșie, după ce concurentul i-a oferit un cadou:" Doamne, ce m-am emoționat"- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Anca Țurcașiu, mai fericită ca niciodată în brațele noului ei iubit. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Mihaela Homa, primele declarații după ce a reluat legătura cu Robert: „Sunt foarte fericită”. Ce compliment i-a făcut fostul concurent de la „Casa iubirii”

Bărbatul cu 100 de copii. Are 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume


Cookies