Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”
Cristina Șișcanu și-a spus părerea legată de locuitul cu părinții sau socrii! „ Apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe. Am supraviețuit cu toții.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre statul în aceeași casă cu părinții.

Cristina Șișcanu vorbește adesea pe rețelele de  socializare despre anumite lucruri din viață, iar de această dată a abordat un subiect destul de sensibil pentru unii, statul în aceeași casă cu părinții și socrii. Vedeta TV a mărturisit că la început nu își imagina că poate să stea departe de părinți, însă aceștia aceștia pot fi de ajutor în momentul în care există copii la mijloc.  “Eu sunt singură la părinți și dintotdeauna m-am gândit că oriunde voi pleca, la un moment dat o să-i aduc pe părinți cu mine, pentru că asta e, sunt singură, nu mai am frați,

surori și oricum aveam o legătură foarte strânsă cu ei. Nu puteam să concep că chiar și atunci când voi întemeia o familie, vom sta la sute de kilometri depărtare unii de ceilalți. Nu doar despre asta este vorba. Într-adevăr, multe familii, am prieteni, cunoștințe care apelează la ajutorul părinților atunci când apar copiii. Vin părinții să-i ajute în creșterea copilului pentru că au serviciu și atunci au nevoie de ajutorul bunicilor.
Da, știu. Există varianta cu bonele, însă parcă tot mai sigur e atunci când bunica are grijă de nepot. Și vă spun eu că așa este, în cazul nostru așa s-a întâmplat și nu se compară cu nicio bonă bunica. Bunicile sunt foarte implicate, foarte atente pentru că sunt nepoții lor și atunci, tu ca părinte, stai fără grijă. Evident că există și un preț pentru asta.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Ce spune Cristina Șișcanu despre experiența de a sta cu părinții și socrii în casă

Citește și: Cristina Șișcanu a îmbrăcat noua rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta? „În seara aceasta sunt doamna profesoară.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

Vedeta TV a vorbit și despre faptul că a stat în aceeași casă atât cu părinții, cât și cu soacra, astfel că aceasta povestește despre micile neînțelegeri care apăreau între ei.  “Am stat cu părinții înainte să apară Petra, pentru că ei ne-au ajutat cu Filip. Noi aveam un program infernal.  Amândoi lucram pe vremea aceea și plecăm de acasă câte 12 ore pe zi, de luni până vineri eram ocupați și ne-au ajutat cu Filip.

Eram destul de mulți în casă, 6 persoane. Practic inconvenientele care erau. De exemplu, eu și Mădălin mâncam altceva decât mâncau copiii. Le-am simțit în mod special la bucătărie pentru că la ora mesei, oricum nu ne întâlneam, ăsta era un lucru bun pentru că în felul acesta în timpul săptămânii se realizau altfel lucrurile, însă în weekend eram destul de înghesuiți, să zic așa. Evident că apare și diferența de opinii, clar, nu au cum să nu existe.
Și atunci mai apar și discuții. Și aceste lucruri, cumva, îți storc din energie și așa mai departe. Ideea este că cel mai bine și cel mai bine este este să îi ai pe părinți și pe socrii aproape, fie pe aceeași stradă, fie doar câteva străzi diferite, dar în aceeași localitate. Asta este varianta ideală. Și așa am ajuns noi să facem. Pentru că vreau să vă spun că și mama lui Mădălin a stat cu noi o perioadă.
Vreo 4-5 luni. Am experimentat statul în casă și cu părinții și cu soacra. Am supraviețuit cu toții.”,
a mai povestit prezentatoarea TV.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”- kanald.ro

Citește și: Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro!”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Cu ce probleme s-a confruntat Sylvia Sîrbu, fosta membră a trupei A.S.I.A.: ”Nu a fost o perioadă ușoară pentru mine”

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Calendar Ortodox Septembrie 2024: Ce sărbătoare cu cruce roșie este prăznuită la data de 14 septembrie?

Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră


Cookies