Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”
Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

Soția lui Mădălin Ionescu și-a achiziționat un articol vestimentar.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, postând zilnic imagini și filmulețe din viața personală. Vedeta mai are câteva zile de stat în vacanță și pe ultima sută de metrii s-a dus la cumpărături, acolo unde un brand de lux care avea reduceri i-a făcut cu ochiul.

Cristina Șișcanu, o nouă achiziție

Citește și: Cristina Șișcanu profită din plin de ultimele zile în vacanță: „E foarte bine să petreci așa o zi de luni. Plaja nu este aglomerată, vremea e plăcută. Mă cheamă niște responsabilități în România.”

Citește și: Cristina Șișcanu a plecat singură la cumpărături! Ce ținută a ales vedeta pentru această ocazie? „Tati merge cu Petra și cu Filip la mare. Eu am îmbrăcat această rochie.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Astfel, vedeta și-a achiziționat o rochiță, pe care le-a prezentat-o urmăritorilor săi din mediul online. Este vorba de o rochiță maro, deasupra genunchilor, dar nu foarte scurtă, cu buzunare și cordon în talie, de care Cristina Șișcanu este foarte mândră.

Am fost la cumpărături și mi-am cumpărat un articol vestimentar care îmi place foarte mult. Erau reduceri și atunci evident că am intrat în magazin și mi-am cumpărat ceva.

Aceasta este rochia. Este superbă, dintr-un in de foarte bună calitate. Îmi place foarte mult croiul, mânecile în mod special, cum se așază aici la umăr. Este foarte frumoasă. Lungimea este până deasupra genunchilor. Are și acest cordon. Îmi place foarte mult culoarea maro. Nuanțele de maro îmi plac foarte mult. Deja m-am gândit și cu ce o accesorizez .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Câți bani a cheltuit Cristina Șișcanu pe rochie?

Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Fiind vorba de un brand de lux, prețul rochiței Cristinei Șișcanu a fost unul piperat. Cu toate acestea, vedeta a prins-o la reducere și a economisit 150 de euro. Astfel, Cristina Șișcanu a dat 225 de euro pe rochie pe care a prezentat-o în mediul online.

Prețul ei întreg era 375 de euro. A avut reducere de 150 de euro și am luat-o cu 225 de euro.”

, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.  



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum trebuie să arate o femeie potrivită pentru Serghei Mizil: „Mie îmi plac femeile îngrijite, nu să fie gospodine. Femeia nu trebuie să miroasă a cartofi.”

Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei

Mirela Vaida îi ia locul Simonei Gherghe în emisiune! Ce se întâmplă între cele două?!

Dezvăluiri cutremurătoare despre atacul feroce cu cuțitul în Marea Britanie: "Am auzit un țipăt sinistru. A fost îngrozitor". Atacatorul este un minor de 17 ani

Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante despre Ronald Gavril

Cine este iubitul Mihaelei de la „Casa iubirii”. Fosta concurentă a spus adevărul despre situația ei amoroasă: „Îmi e frică să nu sufăr”

VIDEO Robi, la un pas de descalificare! Julia, singura fată din „Casa iubirii” care a izbucnit în lacrimi: „Plâng de o oră”. Ce regulă a încălcat concurentul: „Va trebui să ne luăm la revedere dacă...”


Cookies