Cristina Șișcanu a plecat singură la cumpărături! Ce ținută a ales vedeta pentru această ocazie? „Tati merge cu Petra și cu Filip la mare. Eu am îmbrăcat această rochie.”

Cristina Șișcanu a plecat singură la cumpărături! Ce ținută a ales vedeta pentru această ocazie? „Tati merge cu Petra și cu Filip la mare. Eu am îmbrăcat această rochie.”
Cristina Șișcanu a plecat singură la cumpărături! Ce ținută a ales vedeta pentru această ocazie? „Tati merge cu Petra și cu Filip la mare. Eu am îmbrăcat această rochie.”

Vedeta și-a construit o ținută specială.

Cristina Șișcanu, chiar dacă se află în vacanță cu familia, păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Vedeta a postat recent un filmuleț pe pagina sa de Facebook, prin care le prezintă urmăritoarelor sale ținuta de astăzi.

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru a merge la cumpărături

Citește și: Cât au dat Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe o pizza în Toscana. Cei doi soți au rămas impresionați de prețuri. “Un preț irezistibil!”

Citește și: Cât costă un șezlong la mare pe Coasta de Azur. Prețurile observate de Cristina Șișcanu. „Niște prețuri rezonabile comparând cu șezlongurile din Mamaia.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prezentatoarea TV a optat pentru o rochie strâmtă, scurtă, cu volane în partea de sus și umerii goi, în nuanțe de roz deschis și alb, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale albe, un coșuleț din rafie cu bretele din piele, albe și

ochelari de soare negri.

Mă duc la cumpărături. Trebuie să îi iau Petrei niște papuci, pentru că aceștia pe care o are o bat și nu se simte bine în ei, să îi mai iau lui Mădălin un slip, lui Filip unul și mie câte ceva. Tati merge cu Petra și cu Filip la mare. Eu am îmbrăcat această rochie. E pentru prima dată când o port, am cumpărat-o acum o lună și sandalele albe.

Nu am nicio geantă. S-ar fi potrivit foarte bine o geantă albă. Nu am o geantă albă, de fapt, am, dar nu am luat-o cu mine. Și niște ochelari albi s-ar fi potrivit. Ce fac acum? Caut o geantă albă mare să îmi cumpăr? Sau măcar un coș. A, am un coș, dar e mic. Coșul acela din rafie și cu niște bucăți de piele albă. Acela s-ar potrivi cel mai bine.
Mă duc să îl iau.
”, a spus vedeta pe Facebook.

Cristina Șișcanu, sfaturi în mediul online

Soția lui Mădălin Ionescu a profitat de această ocazie pentru a le oferi sfaturi urmăritoarelor sale din mediul online.

Fetelor, haideți să vă spun ceva. Trebuie să ne bucurăm de orice clipă, să ne creăm amintiri, să facem lucruri care ne fac plăcere, pentru că numai așa putem să avem acolo un motor mereu pornit și să avem resurse pentru a întâmpina diverse provocări,

pe care ni le oferă viața .”, a mai spus Cristina Șișcanu.    



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi: „Au avut niște limite care nu au fost negociabile. Părinții nu ar trebui să fie prietenii copiilor.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată renumita actriță la finalul sezonului de filmări

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies