Mesajul pe care Cristina Șișcanu l-a transmis urmăritorilor, după vacanța în care a fost plecată cu soțul ei. „Mădălin mă tratează ca pe o prințesă, este adevărul, nu mă pot ascunde după deget.”

Mesajul pe care Cristina Șișcanu l-a transmis urmăritorilor,  după vacanța în care a fost plecată cu soțul ei. „Mădălin mă tratează ca pe o prințesă, este adevărul, nu mă pot ascunde după deget.”
Mesajul pe care Cristina Șișcanu l-a transmis urmăritorilor, după vacanța în care a fost plecată cu soțul ei. „Mădălin mă tratează ca pe o prințesă, este adevărul, nu mă pot ascunde după deget.”

Cristina Șișcanu a transmis un mesaj urmăritorilor care i-au comentat felul în care s-au desfășurat lucrurile în vacanța ei.

Cristina Șișcanu este mereu sinceră cu privire la numeroase aspecte din viața ei și împarte cu urmăritorii toate momentele de acasă sau din vacanță, așa cum s-a întâmplat și până acum, în timp ce ea și Mădălin au fost plecați. La întoarcerea în țară, aceasta a transmis un mesaj urmăritoarelor care i-au comentat la un videoclip în care Mădălin aranja bagajele în mașină, făcând-o să creadă că acest lucru nu este normal. 

„Da, Mădălin mă tratează ca pe o prințesă, acesta este adevărul, nu mă pot ascunde după deget. Multe comentarii în continuare pe acest subiect că săracul soțul meu trebuie să facă ce spun eu. În mod special au explodat comentariile în această direcție în momentul în care am plecat din Italia de la hotel și era complicat cu bagajele. Vreau să vă întreb pe voi, cele care ați fost foarte indignate de faptul că soțul meu se chinuie să așeze bagajele în portbagaj, iar unele mi-au spus foarte trist, că „dacă eram în locul tău, mă lăsa soțul meu acolo,
pleca și rămâneam singură.” Poftim? Nu s-a întâmplat nimic acolo și vreau să vă întreb, voi cărați bagajele când mergeți undeva, adică nu soții voștri? Pentru mine e foarte important să știu pentru că în felul acesta mai înțeleg și eu cum funcționează societatea la noi și cum se întâmplă de obicei. Adică la mine asta a fost o noutate în jurul meu, în cazul prietenilor mei, bărbații cară bagajele, doamnele sunt implicate în facerea lor.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Mesajul pe care Cristina Șișcanu vrea să îl transmită femeilor aflate într-o relație

Citește și: Cristina Șișcanu a îmbrăcat noua rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta? „În seara aceasta sunt doamna profesoară.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu profită din plin de ultimele zile în vacanță: „E foarte bine să petreci așa o zi de luni. Plaja nu este aglomerată, vremea e plăcută. Mă cheamă niște responsabilități în România.”

Cristina Șișcanu a ținut să transmită un mesaj pentru toate femeile, despre modul în care acestea sunt tratate acasă, spunând că fiecare soț are rolul său într-o relație și că nu înțelege indignarea unor doamne pentru acest lucru.

Este de părere că în orice căsnicie trebuie să existe iubire, iar faptul că bărbatul își tratează partenera ca pe o prințesă nu este greșit, atâta timp cât și din partea ei există iubire și respect.  „Deși, în cazul nostru, am plecat pentru o lună de zile, Mădălin și-a făcut bagajele. De obicei, își face el singur bagajul lui. Eu nu am treabă cu bagajul lui. Eu fac bagajul meu și al Petrei.
Cazul de față, că a fost și Filip, a făcut bagajul lui și a lui Filip. Ce este așa ieșit din comun acest lucru? Eu nu înțeleg. Nu credeam că în 2024 mai pot exista nelămuriri pe acest subiect, pe bune. A, și încă ceva, la hotel nici măcar nu a cărat Mădălin bagajele. Din cameră până la mașină le-a cărat un domn, angajat al hotelului, așa cum se întâmplă, cu un dispozitiv special în care se pun bagajele.
Nu înțeleg această indignare a unor doamne. Fac un apel pentru că într-adevăr vreau să schimb mentalități. Nu e în regulă să gândim că femeia trebuie să care, să facă, până la urmă, fiecare soț are rolul lui într-o căsnicie și nu trebuie să care bagajele. Ce e rău ca bărbatul să-și trateze partenera ca pe o prințesă?  Atâta timp cât partenera îi oferă iubire, respect, înțelegere. Nici nu mai trebuie să asociezi iubirea de respect, pentru că le implică automat. Fără iubire, nici nu există respect între soți. Respect poți să ai față de oricine. Iubirea față de soț rezultă automat și respectul.”,
a mai spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Citește și: UPDATE BAC 2024 sesiunea de toamnă- Proba scrisă la alegere a profilului: S-au publicat baremele oficiale!- kanald.ro

Citește și: Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro!”

Boala de care suferă tot mai multe femei de 30-35 de ani. Avertismentul medicului ginecolog

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Gestul radical făcut de Dana Roba după despărțirea de Beni

Cum să le sfătuiești pe cliente să-și mențină unghiile sănătoase și frumoase între sesiunile de manichiură

Medicul Monica Pop, adevărul neștiut despre operația de cataractă: „Aveți mare grijă la alegerea medicului operator”

"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii cutremurătoare


Cookies