Cristina Șișcanu a îmbrăcat noua rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta? „În seara aceasta sunt doamna profesoară.”

Cristina Șișcanu a îmbrăcat noua rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta? „În seara aceasta sunt doamna profesoară.”
Cristina Șișcanu a îmbrăcat noua rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta? „În seara aceasta sunt doamna profesoară.”

Vedeta și-a etalat noua achiziție vestimentară pe străzile din Ljubljana.

După o vacanță care a durat mai bine de o lună, familia Ionescu se întorc acasă. În drum spre România, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au oprit împreună cu cei doi copii, Filip și Petra, în Ljubljana pentru o noapte, acolo unde au profitat din plin de viața de noapte și au ieșit la pas prin oraș.

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

Cristina Șișcanu a îmbrăcat nouă rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta?
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu profită din plin de ultimele zile în vacanță: „E foarte bine să petreci așa o zi de luni. Plaja nu este aglomerată, vremea e plăcută. Mă cheamă niște responsabilități în România.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum și-a accesorizat Cristina Șișcanu rochia achiziționată din Italia?

Cristina Șișcanu a îmbrăcat nouă rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta?
Ținuta Cristinei Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Înainte să plece din Italia, prezentatoarea TV a fost la cumpărături și a atras-o o rochie a unui brand de lux, care era la reduceri, pe care vedeta a dat o sumă frumoasă de bani. Vedeta a fost foarte încântată de achiziția făcută și nu a mai avut răbdare până să ajungă acasă și a purtat-o direct în Ljubljana, în cadrul unei plimbări prin oraș alături de familie.

Astfel, Cristina Șișcanu și-a accesorizat rochia maro cu o pereche de ochelari mari, pătrați, al căror rame erau cu animal print, pentru a se asorta cu rochia. Alături, vedeta și-a luat o geantă neagră de la un brand luxos și o pereche de cercei aurii. Părul și l-a prins în coc și a fost gata pentru o plimbare relaxantă alături de familie. Cristina Șișcanu și-a prezentat ținuta în fața urmăritorilor săi din mediul online, prin intermediul unui clip postat pe pagina sa de Facebook.

În seara aceasta sunt doamna profesoară, așa că cine nu e cuminte va primi o notă mică. Mi-am accesorizat și eu rochia asta așa rapid. Am făcut duș și m-am îmbrăcat, mi-am călcat-o un pic. Nu suntem deloc potriviți ca stil de îmbrăcăminte. În seara asta suntem toți diferiți. Doar eu cu Filip mă mai potrivesc ca îmbrăcăminte, pentru că avem haine din in. Filip este îmbrăcat în in, și eu sunt îmbrăcată în in.

Totuși, stilurile sunt cam diferite .”, a povestit Cristina Șișcanu pe Facebook.  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Bălan vorbește deschis despre momentul în care i s-a oprit inima, atunci când a adus pe lume cel de-al doilea copil: „De atunci eu nu mai pot să fac copii.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Doi polițiști au murit după ce mașina lor s-a rupt în două într-un teribil accident. Colega lor se zbate între viață și moarte

Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”

Vești bune pentru români. Statul oferă cel puțin 1.000 de lei. Cine sunt beneficiarii: „Virăm banii în cont în luna octombrie”

De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...


Cookies