Ce spune Cristina Șișcanu despre prieteniile dintre un bărbat și o femeie. “Asta este o prostie. Clar îți devine amant bărbatul respectiv.”

Ce spune Cristina Șișcanu despre prieteniile dintre un bărbat și o femeie. “Asta este o prostie. Clar îți devine amant bărbatul respectiv.”
Ce spune Cristina Șișcanu despre prieteniile dintre un bărbat și o femeie. “Asta este o prostie. Clar îți devine amant bărbatul respectiv.”

Șatena a mărturisit ce crede despre prieteniile dintre un bărbat și o femeie.

Cristina Șișcanu a vorbit, pe rețelele de socializare, despre subiectul prieteniilor dintre un bărbat și o femeie, iar ea a mărturisit că nu crede în așa ceva. Nu poate să înțeleagă ce anume ar avea de discutat un bărbat și o femeie, mai ales atunci când unul dintre ei este căsătorit, iar în cazul femeilor, aceasta spune că poate să-i devină amant. 

“Eu nu cred în relațiile de prietenie dintre un bărbat și o femeie.

Nu există așa ceva. Așa ceva nu există. Dacă bărbatului îi plac femeile, iar femeii îi plac bărbații, această prietenie nu poate exista. Între niște copii să fie prieteni și să crească împreună, la un moment dat, da, dar la maturitate, așa ceva nu există, mai ales atunci când ești căsătorit sau căsătorită. Să ai prieten o femeie ca bărbat sau ca femeie să ai prieten un bărbat. Ce să faci? Să bei cafele cu el, să încerc să împărtășești diverse lucruri? Asta este o prostie.
Clar îți devine amant bărbatul respectiv. Poți să ai un coleg cu care să construiești ceva la serviciu, dar nu o relație din asta foarte strânsă.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Ce părere are Cristina Șișcanu dacă soțul ei ar avea o prietenă

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre „lumea strâmbă” în care trăim: „Ce facem că trăim într-o lume strâmbă? Devenim și noi strâmbi sau rămânem oameni cu coloană vertebrală?”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre gătitul în familie și despre cele care văd o prioritate din a-și ține soțul cu asta: “Dacă nu mă vedeți că dau cu sapa, asta nu înseamnă că nu fac lucruri.”

Cristina Șișcanu a vorbit și despre probabilitatea ca Mădălin, soțul ei, să aibă o prietenă și ce anume ar putea să discute cu ea.

Ei nu i se pare absolut deloc normal acest lucru și spune că dacă într-adevăr exista asta între doi oameni, în spatele prieteniilor este ceva mai mult de atât. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

“În rest, tot timpul într-o situație de genul acesta se nasc altfel de sentimente, fie din partea femeii, fie din partea bărbatului, fie din partea amândurora. Cum ar fi ca Mădălin să aibă prietenă o femeie? Cum ar fi să iasă cu ea la cafele sau să împărtășească cu ea lucruri, să-l sune pe Mădălin să-l întrebe ce să aleagă între o rochie midi și una lungă? E ceva absurd, nu există așa ceva.

Pentru că am întâlnit persoane care susțin că ar exista. Nu este. Fix o prostie, o problemă. Dacă există așa ceva, e mai mult decât atât.”, a mai mărturisit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru plajă? „Nu folosesc niciuna dintre gențile mele de plajă, pentru că este absolut superb coșul!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies