Ce spune Diana Dumitrescu despre prietenii adevărați? „Nu mă uit cu invidie.”

Ce spune Diana Dumitrescu despre prietenii adevărați? „Nu mă uit cu invidie.”
Ce spune Diana Dumitrescu despre prietenii adevărați? „Nu mă uit cu invidie.”

Diana Dumitrescu a vorbit despre ce înseamnă prietenii adevărați și cum se raportează ea la oamenii din jur.

Diana Dumitrescu, cunoscuta actriță și model, a intrat în ochii publicului mai ales pentru rolurile sale pe care le-a avut în telenovele. În trecut, aceasta a prezentat și o emisiune matrimonială, iar activitatea ei din jurul cinematografiei nu a fost niciodată lăsată deoparte. Are o carieră de succes și se poate declara fericită și împlinită, mai ales atunci când are lângă ea oamenii potriviți.

Ce spune Diana Dumitrescu despre prietenii adevărați

Citește și: Diana Dumitrescu se confruntă cu o afecțiune foarte întâlnită! Actrița a vorbit despre problemele sale de sănătate! „Am făcut tot felul de analize, au vrut să mă opereze.”

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Deși mie mi se părea că nu este îndrăgostit de mine, discuțiile noastre erau: Hai să facem un copil!” Diana Dumitrescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă!

Invitată în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, Diana Dumitrescu a vorbit despre numeroase subiecte din viața personală și profesională, lucrurile care i-au schimbat gândirea, dar și despre prieteniile adevărate. Când vine vorba despre oamenii din jur, aceasta a mărturisit că un prieten adevărat este doar cel care se bucură cu adevărat pentru reușita ta. Actrița a mai mărturisit că invidia apare în momentul în care cineva depășește succesul tău, iar alții încearcă să-l doboare prin diferite vorbe.

Se consideră un prieten bun și se bucură pentru toate reușitele lor, iar în general, atunci când vede în mediul online sau la televizor femei de succes, artiste, vedete internaționale sau actrițe, se bucură pentru fiecare în parte și nu le privește cu invidie. Și ea s-a bucurat întotdeauna de momentele în care a primit sprijin, cunoscând, în egală măsură, succesul.  “În ziua de azi și la cum sunt vremurile, cel care ți-e prieten adevărat este cel care se bucură pentru reușita ta.
Dacă te uiți în jurul nostru, noi să ne susținem, noi să fim cele mai tari, până la un punct. Când cineva depășește succesul tău, “nu, că știu eu multe despre ea.” În general, mă consider un prieten bun, eu mă bucur pentru prietenele mele. Și nu doar pentru ele, mă bucur pentru femeile astea care devin de succes și care fac business, niște lucruri mișto pe Instagram.
Eu mă bucur pentru toate, care cântă pe afară, vedete internaționale, actrițe. Eu mă bucur foarte mult. Și nu mă uit cu invidie.”
, a spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu.” Diana Dumitrescu lămurește zvonurile infidelității legate de fostul soț. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu relația dintre ei?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. Salman Khan, întâlnire emoționantă cu un fan: "Acest om este o umanitate pură" Imaginele au ajuns virale

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Declarațiile sfâșietoare ale părinților celor doi copii spulberați de un adolescent de 16 ani, în Pantelimon!

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies