„Deși mie mi se părea că nu este îndrăgostit de mine, discuțiile noastre erau: Hai să facem un copil!” Diana Dumitrescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă!

„Deși mie mi se părea că nu este îndrăgostit de mine, discuțiile noastre erau: Hai să facem un copil!” Diana Dumitrescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă!
„Deși mie mi se părea că nu este îndrăgostit de mine, discuțiile noastre erau: Hai să facem un copil!” Diana Dumitrescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă!

Diana Dumitrescu a vorbit despre momentul în care a aflat că va deveni mamă.

Diana Dumitrescu, în vârstă de 40 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Îndrăgita actriță se bucură de succes atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alin Boroi. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 5 ani, iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel pe nume Carol.

Venirea pe lume a primului lor copil a reprezentat un moment de bucurie imensă pentru Diana și Alin, care au trecut prin numeroase încercări înainte să devină părinți. Invitată în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, frumoasa actriță a vorbit despre momentul în care a aflat că va deveni mamă.

Diana Dumitrescu consideră venirea pe lume a fiului său o minune de la Dumnezeu

Citește și: „Atâta timp cât se întâmplă o singură dată și sare pârleazul, aia e. Importantă este familia noastră și ce construim aici.” Diana Dumitrescu a dezvăluit că îi iartă infidelitatea soțului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Diana Dumitrescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă
Diana Dumitrescu și fiul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A fost foarte greu.” Diana Dumitrescu s-a confruntat cu depresia. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Diana Dumitrescu se pregătea să facă fertilizare in vitro atunci când a aflat că va deveni mamă pe cale naturală. Îndrăgita actriță avea probleme de sănătate, iar acest lucru nu i-a permis până la vârsta de 36 de ani să aducă pe lume un copil. Acest lucru s-a schimbat, însă, la scurt timp după ce ea și soțul său și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, moment în care, spune actrița, cei doi au fost binecuvântați și au primit „permisiunea divină” de a aduce pe lume un copil.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

« Deși mie mi se părea că nu este îndrăgostit de mine, d iscuțiile noastre erau: Hai să facem un copil, hai să facem un copil!

Își dorea, într-adevăr, foarte tare un copil. I-am zis la un moment dat: „Măi Aline, uite, este evident, încerc de foarte mulți ani, am probleme foarte mari. Ai două variante simple: ori rămâi cu mine și facem fertilizare in vitro, ori ne despărțim, îți găsești o fată tânără, care poate și așa mai departe.” A zis că nu, că sunt nebună, în niciun caz. Am făcut o stimulare și nu a avut niciun rezultat.
Un an și jumătate mai târziu, Alin a zis așa: „Hai să ne căsătorim și după ce ne căsătorim facem și fertilizarea in vitro.” Perfect, și ne-am căsătorit și ne pregăteam să facem fertilizarea in vitro. În februarie trebuia să încep procedurile și în ianuarie, pe 16 ianuarie, fix de Sf. Antonie, am aflat că sunt însărcinată cu Carol. Nu l-am lăsat pe Alin să se bucure la testul de sarcină.
I-am zis că până nu îmi fac testul de sânge să fiu 100% convinsă că sunt însărcinată, nu are voie să se bucure. Ne-am bucurat vreo două zile mai târziu cu adevărat. Chiar a fost o minune. Dumnezeu ne-a binecuvântat. În fața lui Dumnezeu, căsătorindu-ne, Dumnezeu a zis că atunci e bine. Cred că a contat chestia asta.
»,  a povestit Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă
Diana Dumitrescu și Alin Boroi [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„El era un om cu o boală acută, nu putea să fie supus la camera hiperbară. Procedura va fi lungă. Acoperă o culpă medicală.” Noi detalii ies la iveală în cazul decesului lui Petrică Mîțu Stoian!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies