Ce spune Dinu Maxer despre frustrările din carieră. Cum se raportează artistul la veniturile din muzică. „Eu trăiesc din frustrarea că nu am reușit să fac mai mulți bani.”

Ce spune Dinu Maxer despre frustrările din carieră. Cum se raportează artistul la veniturile din muzică. „Eu trăiesc din frustrarea că nu am reușit să fac mai mulți bani.”
Ce spune Dinu Maxer despre frustrările din carieră. Cum se raportează artistul la veniturile din muzică. „Eu trăiesc din frustrarea că nu am reușit să fac mai mulți bani.”

Dinu Maxer a povestit despre frustrările din carieră, dacă mai simte acum acest sentiment și cum se raportează la lumea artistică.

Dinu Maxer, cunoscutul și îndrăgitul artist, a povestit, în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, despre faptul că a ajuns să nu mai simtă invidia, deoarece a ascultat și a încercat să aplice în viața lui cuvintele pe care Dem Rădulescu le-a spus în cadrul unui interviu. 

„Din fericire, nu mă mai frustrez și nu mai sunt invidios pentru că am respectat ceea ce Dem Rădulescu spunea într-un interviu similar.

„Nu te uita în sus dacă vrei să fii fericit.” Am încercat de fiecare dată. „Uită-te în jos ca să fie ok.” Eu trăiesc din frustrarea asta că nu am reușit din muzică să fac mai mulți bani. Pentru că asta era explicația pe care vreau să o dau. De ce nu medicină de familie, ci artist. Pentru că la momentul de față câștig la nivelul unui medic de familie.”,
a povestit Dinu Maxer.

De ce spune Dinu Maxer că toți artiștii au câte o frustrare

Citește și: Dinu Maxer, despre începuturile relației cu Magdalena Chihaia. Cum și-a dat seama artistul că trebuie să se îndrepte către ea? „Am început să citesc semnalele pe care le aveam. Nu a avut concurență.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dinu Maxer
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Artistul a mai mărturisit că fiecare om din lumea muzicii cunoaște frustrarea, deoarece, la un moment dat, cu siguranță simți că-ți lipsește ceva. Acesta a vorbit și despre începuturile trupei Axxa, dar și încurajările pe care le-a primit la acea vreme de la Adrian Despot, vorbind cât de importante au fost acele impulsuri în lumea muzicii. 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

„Orice artist este un frustrat.

Cei care sunt cunoscuți și nu sunt pe radio au frustrările lor.Cei care sunt pe radio, dar nu sunt cunoscuți, treci pe lângă ei și nu știi cine sunt, au frustrările lor. Orice artist are frustrarea lui. Un exemplu banal, dar care este extrem de edificator. Toți suntem frustrați. Artistul, prin definiție, e frustrat. Chiar dacă el este top în momentul acesta, ceva îi lipsește și ar vrea să fie și acolo.
Imaginează-ți, Queen a avut un singur nr. 1 și după a fost anulat pe piața americană.  Eu am fost primul producător care a cântat pe voci. Eu, când am făcut trupa, Axxa, am vrut ca fiecare băiat să fie pe voce, cu studii muzicale, și să putem să cântăm pe voci. A fost prima trupă dance. Adrian Despot a venit la mine și a zis să continuăm pe zona aceasta, eu nu-l cunoșteam când a venit să-mi spună asta.
După care am văzut ce om de muzică este. Mi-am dat seama cât de importantă a fost aprecierea lui.”,
a mai spus artistul.  

Dinu Maxer
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Dinu Maxer, despre începuturile relației cu Magdalena Chihaia. Cum și-a dat seama artistul că trebuie să se îndrepte către ea? „Am început să citesc semnalele pe care le aveam. Nu a avut concurență.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies