Ce spune Gabriela Cristea, după ce Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator!

Ce spune Gabriela Cristea, după ce Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator!
Ce spune Gabriela Cristea, după ce Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator!

După ce artista Andreea Bălan a început să-și revină și să se refacă după cezariană, prezentatoarea tv Gabriela Cristea a transmis un mesaj.

Vestea că Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană a ridicat multe semne de întrebare în rândul familiei și în rândul oamenilor.

Gabriela Cristea i-a transmis un mesaj artistei Andreei Bălan, ca de la mămică la mămică: ”Felicitări echipei de medici! Andreea, sănătate multă îți doresc și să te bucuri de fetele tale frumoase”.

Deși medicii au transmis că ceea ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan nu ar fi putut fi prevăzut, tatăl artristei ai în calcul și varianta că medicii ar fi făcut o greșeală.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, Andreea este o fire sportivă, poate au greşit cei de la spital cu anestezia. Soţia mea e acasă, în Pipera, cu Ella (n.r. fiica cea mare a Andreei), George, ginerele meu, e la spital cu Andreea. M-a sunat aseară să-mi spună ce s-a întâmplat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Informații de ultimă oră de la apropiați despre starea Andreei Bălan

Citeste si: Rona Hartner a presimțit că se va îmbolnăvi? „De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer”

Citeste si: Anunţul oficial despre starea de sănătate a Andreei Bălan: "Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri”

Micuţa e ok, eu nu ştiam aseară ce s-a întâmplat, toată lumea m-a sunat după ce au anunţat pe la Antene ce a păţit Andreea. Acum vin spre Bucureşti, din Ploieşti, şi voi merge la spital să văd cum e Andreea. Ea avea un tonus bun înainte de cezariană, nu ştiu ce s-a întâmplat apoi”,  a declarat pentru Click! tatăl Andreei.

“În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator.

În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”,  a declarat soțul cântăreței.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Gabriela Cristea, după ce Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies