Ce spune Jean de la Craiova despre banii economisiți din cântări și cum arată un an de viața lui, plină de evenimente. “Cu cât ai mai mult, cu atât problemele se înmulțesc.”

Ce spune Jean de la Craiova despre banii economisiți din cântări și cum arată un an de viața lui, plină de evenimente. “Cu cât ai mai mult, cu atât problemele se înmulțesc.”
Ce spune Jean de la Craiova despre banii economisiți din cântări și cum arată un an de viața lui, plină de evenimente. “Cu cât ai mai mult, cu atât problemele se înmulțesc.”

Jean de la Craiova a vorbit despre economiile făcute din cântări și cum poate lua viața o întorsătură neașteptată.

Jean de la Craiova, cunoscutul și îndrăgitul artist, a vorbit, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, despre cum arată un an de evenimente din viața lui și cum vede totul atunci când stă acasă. Este mereu pe fugă și greu reușește să se conecteze la familie, iar de cele mai multe ori conștientizează anumite lucruri abia când stă acasă.  “Un exemplu. Dintr-un an, când din 365 de zile, 320  nu vezi ce e în casă.

Nu ai timp să vezi nimic, ești pe fugă, doar te trezești, te-ai îmbrăcat, ai plecat, vine șoferul. Iar la un moment dat, o lună de zile, nu pleci nicăieri, stai doar în casă. Deschizi ochii și vezi ceea ce n-ai văzut. Ți se pare totul ciudat, ți se pare că cineva mănâncă mult, altcineva  doarme mai mult, că celălalt vorbește tare, că e dezordine. Și nevasta, că ea are programul pe care îl avea atunci când pleacai la cântări.
Nu pleacă odată cu tine, pleacă la salon, la piață, vorbești mai tare, ai nervi, sună oamenii, facturi.”,
a povestit Jean de la Craiova.

Ce spune Jean de la Craiova despre evenimentele neprăvuze din viață

Citește și: Ce mănâncă Jean de la Craiova într-o zi? “Când eram mic, mâncam și de pe jos. Vreau să mă subțiez”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”

Artistul recunoaște că atunci când ai, îți dorești să obții și mai mult, însă în momentul în care îți neglijezi starea de sănătate sau familia, poate apărea un eveniment neprevăzut care să te facă să conștientizezi că toată munca de peste

ani a fost în zadar.  “Cu cât ai, cu atât tinzi spre mai mult. Iar cu cât ai mai mult, cu atât problemele se înmulțesc, se măresc. Vin foarte multe, iar mai bine ai un colțisor pe care să-l împrospătezi. Să faci colțul tău cu de toate, să nu-ți lipsească nimic. Dar nu să începi să-l mărești, să faci prin sud, prin nord. Ai agonisit, tot ce ai strâns, cântând un an de zile zi și noapte, ai pierdut nopți și ai făcut bani, iar la sfârșitul anului sau peste un an doi, banii îi iei pe toți, iar când
primești un diagnostic de la un doctor, că trebuie să faci asta și asta, s-a pus frâna în viață,  stop. Iar toți banii pe care i-ai muncit îi dai pe tratamente.”,
a mai povestit Jean de la Craiova.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Jean de la Craiova, amintiri de la primele sale cântări! „Dimineața, pe soarele ăla, ia-o cu chitara pe jos. Mergeam pe jos, veneam seara la nuntă. Am bătături de la pantofi, de la ziare.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies