Ce spune Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol

Ce spune Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol
Ce spune Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol

Laura Cosoi a declarat a fost întrebată dacă există resentimente între ea și Gina Pistol. Ce a declarat fosta iubită a lui Smiley despre actuala parteneră.

Laura Cosoi și cântărețul Smiley au avut o relație care a durat cinci ani de zile și pe care mulți o credeau perfectă. Toată lumea se aștepta ca ei să devină soț și soție dar, în anul 2012, ei s-au despărțit. Au rămas amici și, deși în primii ani de după separare s-a speculat că cei doi foști erau pe punctul de a se împăca, ei au infirmat mereu zvonurile.

Laura Cosoi și-a găsit linișltea în brațele lui Cosmin Curticăpean, bărbatul care i-a devenit și soț, iar Smiley are o relație foarte discretă cu Gina Pistol. La un eveniment monden, fosta iubită a lui Smiley a fost întrebată dacă între ea și actuala există resentimente.

“Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!”, a declarat Laura Cosoi pentru Unica, în urmă cu doi ani.

Citeste si: Câștigătoarea "Bravo, ai stil!", pictorial incendiar din vacanța cu iubitul. Ce ținute extravagante poartă Elena la piscină EXCLUSIV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gina Pistol, noi declarații despre nunta

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Cele două vedete nu s-au afișat niciodată împreună la petreceri și rare au fost ocaziile în care paparazzii i-au surprins pe aceștia într-un moment care să dea de gol adevărul despre sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

La unul dintre cele mai recente evenimente mondene, Gina Pistol a declarat că ar fi dispusă să renunțe la numele ei pentru a-l lua pe al partenerului.

Citeste si: Eros Ramazzotti divorțează! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist este cumplit!

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol pentru Cancan.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Câștigătoarea "Bravo, ai stil!", pictorial incendiar din vacanța cu iubitul. Ce ținute extravagante poartă Elena la piscină EXCLUSIV

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies