Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”
Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre importanța timpului petrecut alături de cei mici.

Laurențiu Reghecampf, cunoscutul antrenor de fotbal din țară și peste hotare, se poate declara în sfârșit fericit și din punct de vedere personal, deoarece iubește din nou și a simțit încă de două ori ce înseamnă dragostea de părinte. Invitat în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre prezența în viața copiilor. Acesta spune că a fost acolo de fiecare dată pentru ei, însă nu a putut să fie mereu și fizic, astfel că recunoaște aceasta ca fiind o problemă foarte mare.

A menționat și cât este sănătos să petreci măcar jumătate de oră cu copilul, fără telefon sau fără alți prieteni în jur, deoarece, chiar dacă este mic, timpul alături de el este cel mai prețios.  „Acesta este adevărul, nu am cum să-l ocolesc, am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic prezent. Iar asta este o problemă foarte mare. Fizic înseamnă  să petreci jumătate de oră, nu cu telefonul, nu cu prietenii pe lângă el.
Doar tu cu el, chiar dacă are doi ani, copilul simte, iar indiferent de câți bani și ce condiții am face copiilor noștri, timpul petrecut cu ei este cel mai important.”,
a spus Laurențiu Reghecampf.

Lecțiile pe care le-a învățat Laurențiu Reghecampf odată cu trecerea anilor

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Laurențiu Reghecampf și copiii
Laurențiu Reghecampf și copiii[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa: „Nu au mai putut să o salveze.”

Cu toate acestea, odată cu trecerea zilelor, Laurențiu Reghecampf și-a dat seama că a învățat lecții importante și tot indiferent de vârsta pe care ai avea loc, dacă ești dispus, cu siguranță vei cunoaște lecții noi.

A recunoscut și faptul că atunci când ești tânăr, nu ești deschis spre notate și cu siguranță tinzi să vezi viața altfel, însă în ultima perioadă a făcut mai multe conștientizări cu privire la familie și copii.  „Învățăm, eu cred că în fiecare zi din viața noastră avem ceva de învățat, și dacă avem 50 de ani, și dacă avem 60 de ani, și dacă avem 20 de ani, putem învăța dacă ne dorim.
De aceea spun, dacă ești tânăr, nu prea ești deschis. Ai gândurile tale, vezi viața altfel.”,
a mai spus antrenorul.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Laurențiu Reghecampf și Corina
Laurențiu Reghecampf și Corina[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa: „Nu au mai putut să o salveze.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies