Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa: „Nu au mai putut să o salveze.”

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa: „Nu au mai putut să o salveze.”
Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa: „Nu au mai putut să o salveze.”

Antrenorul a trecut prin clipe extrem de grele după decesul fiicei sale.

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa de dinainte să o cunoască pe Anamaria Prodan, despre divorțul lor și relația pe care o are în prezent cu Corina Caciuc. Una dintre cele mai grele perioade din viața antrenorului a fost atunci când și-a pierdut fiica, pe Ana Lisa Cristina.

Fiica lui Laurențiu Reghecampf a decedat la scurt timp după operația la inimă

Citește și: Cât de implicat este Laurențiu Reghecampf în viața de familie? „Facem cu schimbul, o noapte și o noapte. Ambii au nevoie de atenție.”

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre motivul care a dus la decesul fiicei sale, Ana Lisa
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Laurențiu Reghecampf este un tată mândru de cei 4 băieți ai săi, Luca, băiatul pe care îl are în urma căsniciei cu prima soție, Laurențiu Reghecampf Jr, care a rezultat în urma căsniciei pe care antrenorul a avut-o cu Anamaria Prodan și Liam cu Landon, cei doi băieți ai Corinei Caciuc cu Laurențiu Reghecampf.

Cu toate acestea, puțini știu că din primul mariaj antrenorul a mai avut o fată, care s-a născut cu o afecțiune la inimă. Ulterior, aceasta a fost operată, iar după operație s-a îmbolnăvit de pneumonie și a decedat la o vârstă extrem de fragedă.

Am avut o fetiță și a fost o perioadă grea, pentru că undeva pe la 3-4 luni, după ce s-a născut Ana Lisa, în momentul când îi dădea lapte, s-a învinețit.

I s-au învinețit buzele, obosea, o lua somnul cu biberonul. Ne-am dus la un control și ni s-a spus că suferă de o boală foarte rară, se numește tetralogia fallot. Inimioara nu a fost împărțită corect în cele 4 camere și va trebui după o perioadă să fie o intervenție chirurgicală, să se corecteze acest lucru. Am făcut tratament câteva luni și la vârsta de un an și o lună am hotărât să o operăm la Cluj.
A operat-o, a fost bine, dar pentru aceste intervenții necesită să lase copilul, rana deschisă 24 de ore. A făcut pneumonie după operație și nu au mai putut să o salveze
.”, a declarat Laurențiu Reghecampf.  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies