Ce spune Ramona Olaru despre relații. Când ar trebui să apară un semn de întrebare între parteneri: „E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc.”

Ce spune Ramona Olaru despre relații. Când ar trebui să apară un semn de întrebare între parteneri: „E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc.”
Ce spune Ramona Olaru despre relații. Când ar trebui să apară un semn de întrebare între parteneri: „E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc.”

Ramona Olaru a vorbit despre relațiile din trecutul ei.

Ramona Olaru, îndrăgita asistentă TV, cu apariții zilnice pe micile ecrane, nu a avut încă norocul de a găsi acea persoană care să o facă fericită din punct de vedere sentimental.

Ce spune Ramona Olaru despre relații

Citește și: Cum a fost copilăria Ramonei Olaru? A fost nevoită să muncească de la 11 ani cu ziua pe câmp. „A fost o iarnă foarte grea pentru că nu mai avem ce să mâncăm”

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Ne spălam la lighean, în albie. Când m-am dus prima dată la o baie, am zis ce e aia?!” Ramona Olaru, destăinuiri cutremurătoare din copilărie

Ramona Olaru a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, despre ce anume se întâmplă în majoritatea relațiilor și cum partenerii ajung să nu mai facă lucruri împreună. 

„Ce se întâmplă acum, partenerii de viață, fie femei, fie bărbați, nu fac lucruri cu partenerii lor. Nu. Li se pare normal ca ele să iasă cu fetele, ei cu băieții, să nu facă activități împreună sau să își impună să nu mai faci lucrul ăla și tot așa să îți pună frână. Mie nu mi se normal ca un om să spună altui om ce și cum să facă.”
, a spus Ramona Olaru.

Ce greșeli a făcut până acum Ramona Olaru în relații, dar pe care le-a conștientizat

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Facebook]

În momentul în care o persoană începe să controleze partenerul de viață, cu siguranță ar trebui să existe un semn de întrebare, iar Ramona a recunoscut că și ea a făcut aceste lucruri până acum, deși apar numeroase frustări față de omul de lângă tine. 

„Vorbesc lucrul acesta pentru că am făcut-o și eu multă vreme până să îmi deschid mintea. Spuneam că mie nu îmi convine că tu faci asta. Dacă nu îmi place asta, înseamnă că nu ar mai trebui să fiu cu tine, nu? Nu îți impun eu ce să nu faci pentru că poate lucrul acela te face pe tine să te simți bine. Este foarte important ca tu să faci ce te face fericit.
E adevărat că atunci când iubești o persoană de lângă tine, mai faci unele compromisuri, suntem conștienți de asta, dar nu va trebui niciodstă să depășim starea noastră de fericire și bine. E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc. Dar niciodată să nu depășim linia aia când te frustrezi sau să nu mai faci aia, să ți se întâmple aia.”,
a mai spus Ramona Olaru.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Ne spălam la lighean, în albie. Când m-am dus prima dată la o baie, am zis ce e aia?!” Ramona Olaru, destăinuiri cutremurătoare din copilărie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies