Ce spune Roxana Nemeș după ce a fost eliminată de la Survivor 2021?!

roxana nemes declaratii survivor 2021
Roxana Nemeș vorbește despre competiția Survivor 2021 după ce a fost eliminată din joc

Roxana Nemeș a părăsit Survivor 2021 din cauza problemelor de sănătate. Acum, Faimoasa face declarații legate de felul în care se desfășoară concursul.

Roxana Nemeș nu a mai putut rezista în Republica Dominicană din cauza problemelor de sănătate. Faimoasa a primit ajutorul medicilor, însă acest lucru nu a fost de ajuns. Ce spune vedeta despre experiența trăită?

Roxana Nemeș vorbește despre Survivor 2021 după ce a fost eliminată

Daniel Pavel a trebuit să îi anunțe pe Faimoși că Roxana Nemeș este nevoită să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate.

Chiar dacă doctorii au încercat să o ajute, acest lucru nu a fost de ajuns.

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin, reacție dură față de cei care i-au atacat iubita după ce a ieșit favorită la Survivor România „Nu vă mai mirați atât...”

roxana nemes survivor 2021
Roxana Nemeș a fost eliminată de la Survivor 2021 din cauza problemelor de sănătate[Sursa foto: Instagram Roxana Nemes]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"În această seară ne vom lua rămas bun și de la un membru al echipei Faimoșilor! Din păcate, din motive medicale, un membru al echipei Faimoșilor părăsește de asemenea competiția Survivor România! Sănătatea, cum o spunem de fiecare dată la Survivor România, este pe primul loc și este mai importantă decat orice alt criteriu legat de supraviețuire! A beneficiat de tot spijinul medical, s-au făcut analize, s-au facut analize repetate, au fost serii de tratament, însă rezultatul este același din păcate concurentul nu mai poate continua competiția Survivor România și părăsește această competiție, acum și aici! Concurentul din echipa Faimoșilor care

nu mai poate continua competiția din motive medicale este Roxana  Nemeș!", a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Andreea Antonescu lui Jador de la Survivor 2021: "Viața e plină de surprize"

Chiar dacă și-ar fi dorit să continuie alături de colegii și prietenii pe care și i-a făcut de-a lungul competiției, Roxana Nemeș a trebuit să plece acasă din cauza problemelor întâmpinate.

roxana nemes despre survivor 2021
Roxana Nemeș a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Roxana Nemes]

"Am luptat și am supraviețuit aproape 3 luni! Vă mulțumesc dragilor că m-ați susținut și ați crezut în mine! Mulțumesc Survivor România 2021 și Kanal D România pentru visul care m-a făcut să-mi depășesc limitele și să realizez că pot trăi fără luxul zilelor noastre. Sunt un om mai puternic și mai bun datorită vouă! Mă înclin! Succes tuturor concurenților și DA sunteți toți SUPRAVIEȚUITORI!", a declarat Roxana Nemeș.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cătălin Moroșanu și Elena Marin pun țara la cale la Survivor România! "Culiță este "capul"! Așa sunt ei… sunt mafioți și acum se dau oameni buni! "

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies