Ce spune Sindy despre colegele de la Survivor România?! "Nu am fost foarte vocală"

sindy survivor romania
Sindy a fost eliminată de la Survivor România când încă putea să mai parcurgă traseele din Republica Dominicană

După eliminarea de la Survivor România, Sindy a făcut declarații despre colegele din Republica Dominicană. Ce spune fosta Războinică?

După eliminarea de la Survivor România, Sindy și-a luat inima în dinți și a dorit să dea detalii despre colegii din Republica Dominicană.

Ce spune Sindy despre colegele de la Survivor România?!

Chiar dacă s-a accidentat la Survivor România, Sindy și-ar fi dorit să continue competiția din Republica Dominicană, asta datorită faptului că este o luptătoare.

„Nu mă așteptam să ies din competiție, eram foarte pregătită să merg până la capăt.

M-am accidentat foarte rău, mi-am rupt meniscul și ligamentele s-au întins. Am încercat să mă recuperez cât mai repede, îmi faceam masaj câte patru ore pe zi. Eram pregătită să intru din nou la joc, trebuia doar să trec de acel Consiliu. Eu mi-am făcut masaj singură, sunt tehnician maseur, cu asta mă ocup.

Citeste si: Albert Oprea și Maria Chițu, ipostaze incendiare la Survivor România 2021: "Te pup, iubi..."

Eram foarte pregătită și am și făcut o promisiune, că dacă aș fi intrat nu ar mai fi castigat Faimoșii. Mi-a fost foarte greu să stau pe banca, îmi venea să intru așa, cu un picior. Fetele ăstea noi mă enervau. Irisha ți Raluca sunt cam enervante. Deși noi care eram de atâta timp am trecut prin momente mult mai grele. Au intrat cu niște arogante de parcă li se cuvine totul.

sindy declaratii
Sindy a vorbit despre colegele de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Sindy]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Le-am spus că dacă o să intru o să vadă ele. Nu am fost foarte vocală, chiar dacă ele au fost răutăcioase. Nu le-am răspuns așa, pentru că voiam să demonstrez pe traseu. O singură data sau de două ori am intrat pe traseu cu Irisha.

Nu sunt împăcata cu ideea că am ieșit, pentru că eu am muncit foarte mult să ajung aici, mi-a fost greu ți e enervant. Eu sunt foarte competitivă și aș fi intrat pe traseu accidentat și aș fi câștigat și așa, sunt sigură. Dar nu am mai avut șansa”, a declarat Sindy.

Citeste si: Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România, noi declarații după naștere: "Suntem bine..."

Sindy a vorbit și despre relația cu Albert Oprea, care s-a modificat pe parcursul competiție și asta s-a văzut și în timpul traseelor.

„Eu cred că totul a început de la Albert. Când am ajuns acasă și m-am uitat la mesaje am realizat că publicul vede altfel tot ce se întâmpla aici. Așa am văzut și eu când mă uitam de acasă. Când am intrat în competiție am fost de partea lui Albert, dar atunci chiar merita pentru ca aducea puncte.

După o perioadă s-a relaxat, au fost puncte importante care ar fi facut diferența dintre victorie și înfrângere și se vedea pe el că nu îl mai interesa, după ce a devenit favoritul publicului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

sindy eliminata
Sindy a reprezentat un pilon important în echipa Războinicilor de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Sindy]

Eu am avut mai multe discuții cu el, i-am reproșat unele lucruri, și după ce m-am îndepartat de el a început toată povestea și eu am pierdut susținerea publicului și a început un mare scandal. Apoi a venit Maria, care a văzut totul de acasă, și a mers de partea lui.

Lumea credea că Sorin era cel rău, că m-a manipulat să trec de partea lui, dar lumea nu vede tot ce se întamplă acolo și cât de mult ne afectează. Eu cred că favoritul publicului, cel care ar trebui să fie cel mai iubit, este cel care contribuie cu multe puncte și la el nu s-a văzut acest lucru. Se victimiza și se pare că ținea foarte bine chestia asta.

I-am explicat și lui Albert că el nu vrea să se concentreze. Avea anumite lucruri cu mancarea, cum se uita la mâncare. El era pentru el, nu pentru echipa, era individualist, nu învăța nimic din ce îi spuneam. Favoritul ar trebui să fie cel cu cele mai multe puncte, să fie un lider. Cum să fii un lider, când nici măcar puncte nu aduci?!”, a mărturisit Sindy.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies