Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, fotografii inedite cu burtica de gravidă!

daniela iliescu poze inedite
Daniela Iliescu și-a arătat burtica de gravidă pe rețelele de socializare

Daniela Iliescu a optat pentru câteva fotografii inedite în amintirea burticii de gravidă. Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România este superbă!

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, și-a uimit fanii cu ultimele apariții din social media. Frumoasa viitoare mămică a dorit ca amintirea sarcinii să rămână pentru totdeauna, astfel că și-a făcut câteva fotografii profesionale.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, fotografii inedite cu burtica de gravidă

Daniela Iliescu se află în ultimul trimestru de sarcină, astfel că a dorit ca aceste momente să dăinuie pentru totdeauna.

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România a vrut să apeleze la un fotograf profesionist pentru a imortaliza burtica de gravidă.

Cu toate că iubitul ei mai are de parcurs trasee în Republica Dominicană, Daniela Iliescu este împăcată cu acest lucru și îi dorește Faimosului forță și determinare pentru a reuși să vină acasă cu trofeul.

Citeste si: Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

daniela iliescu poze inedite
Daniela Iliescu și-a arătat burtica de gravidă pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Daniela Iliescu este de asemenea extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde se află toți fanii care îi doresc sarcină ușoară și putere pentru a trece mai ușor peste această perioadă în care Culiță Sterp se află la Survivor România.

Citeste si: De ce se ceartă, de fapt, Zanni și Elena Marin la Survivor România?!

Iubita lui Culiță Sterp și-a arătat burtica de gravidă pe internet, acolo unde internauții au felicitat-o pentru felul în care arată la 34 de săptămâni de sarcină. 

daniela iliescu foto
Daniela Iliescu abia așteaptă momentul în care își va strânge bebelușul la piept[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

„Frumoasă! Naștere uşoară!/ Children bring us a piece of heaven on earth! (Copiii ne aduc o bucată din rai pe pământ)/ Superbă! O să fie cel mai frumos copil, la fel ca și părinții lui și voi sunteți doi frumoși, parcă sunteți frați, așa de bine semănați./

Doamne, ce mămica superbă/ Ma bucur foarte mult voi! Sunteti minunati...abia astept poze cu toti 3! Paste Fericit!/ Iti doresc Paste fericit si stiu ca o sa te descurci cu bebelusul. De asemenea, iti urez noroc!”, au fost câteva dintre cuvintele scrise de fani.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România, noi declarații după naștere: "Suntem bine..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies