Ce studii are, de fapt, Bianca Drăguşanu? Asta nu se ştia despre ea!

Ce studii are, de fapt, Bianca Drăguşanu? Asta nu se ştia despre ea!
Ce studii are, de fapt, Bianca Drăguşanu? Asta nu se ştia despre ea!

Bianca Drăguşanu, ce studii are, de fapt! Nu ai fi crezut asta despre ea.

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai mediatizate vedete din România încă de la debutul ei în showbiz, în urmă cu mai bine de zece ani. Blonda a ieşit în evidenţă graţie aspectului fizic, dar şi prin prisma relaţiilor cu năbădăi pe care le-a avut de când este în lumina reflectoarelor. Ultima, cea cu Alex Bodi, care a devenit între timp fostul ei soţ, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ştim cu toţii despre bătăile dintre ei, despre tentativele de sinucidere, despre împăcările răsunătoare şi multe alte detalii pe care le-au dat chiar ei, în faţa camerelor de filmat.

Citeste si: Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se pare însă că, acum, cei doi ar fi din nou împreună, după ce omul de afaceri ar fi venit, de urgenţă, în ţară, să discute cu fosta prezentatoare tv. Ei bine, dacă despre viaţa amoroasă a Biancăi se ştie aproape tot, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre...studiile blondei. Presa a aflat însă că, în ciuda părerii generale, protagonista noastră a avut rezultate onorabile pe băncile şcolii.

Bianca Drăguşanu, ce studii are, de fapt! A terminat clasa a XII-a în anul 2002, la un liceu economic!

Cea care a fost supranumită "Blonda lui Bote" a început liceul la Deva, insă l-a schimbat de trei ori.

Iniţial s-a transferat la un liceu teoretic din Petroşani, dar a terminat clasa a XII-a în anul 2002, la un liceu economic din acelaşi oraş.

Potrivit cancan.ro, Bianca a avut note bune la Bacalaureat: 9 la proba orală de limba şi literatura română, 9 la proba scrisă, 8.50 la engleză, 7.20 la matematică, 10 la tehnica servirii consumatorilor şi 10 la educaţie fizică.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declarație emoționantă despre Victor Slav! ”Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare”

Astfel, media Biancăi Drăguşanu la Bacalaureat a fost de 8.95. Ulterior, Bianca s-a înscris la facultate, dar nu a terminat-o.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies