Cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Ce studii are, de fapt, Veronica Stegaru

ce-studii-are-Vulpita-din-Blagesti
ce-studii-are-Vulpita-din-Blagesti

O vezi zilnic pe micile ecrane, dar cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Iată ce studii are Veronica Stegaru.

Deși o vezi zilnic pe micile ecrane și o compătimești pentru viața pe care a avut-o, cu siguranță există detalii despre Vulpița din Blăgești pe care nu le știai. După ce a ajuns la București, în platoul unei celebre emisiuni, manifestând un caz serios de violență în familie, s-a dovedit că faimoada „Vulpiță” este asemenea poreclei sale- o femeie foarte șireată.

Citeste si: Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

ce-studii-are-Vulpita-din-Blagesti
ce-studii-are-Vulpita-din-Blagesti

În vârstă de 22 de ani, Veronica Stegaru nu a avut deloc o viață ușoară și a ajuns o personalitate extrem de cunoscută în showbiz-ul autohton după ce a prezentat o situație delicată, care îl avbea în prim plan și poe soțul său, Viorel Stegaru, dar care s-a dovedit a fi neadevărată. Totuși, Vulpița nu a dezvăluit prea multe detalii despre ea niciodată, iar foart multe persoane se întreabă ce studii are Veronica Stegaru.

Citeste si: Mirela Vaida, reacţie incredibilă după ce Emily şi-a dat demisia! Prezentatoarea tv a fost atacată crunt pentru că a spus asta! "Adevărul"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

ce-studii-are-Vulpita-din-Blagesti
ce-studii-are-Vulpita-din-Blagesti

Ce studii are, de fapt, Vulpița din Blăgești?! Te așteptai la asta?

Vulpița a ajuns peste noapte un adevărat fenomen- reușește să scoată bani și din piatră seacă, așa cum relevă expresia românească, așa că te-ai aștepta să fie o femeie destul de școlită, din moment ce simte business-ul așa de bine. Cu toate acestea, însă, dacă nu are niște calități extraordinare de muzicant, se pare că Veronica Stegaru nu a fost un elev strălucit nici la școală.

Citeste si: Mirela Vaida a fost prinsă cu minciuna! Până la Vulpița, se declara scârbită de emisiunile vulgare: “Eu nu mi-am pus niciodată mâinile în șolduri și nici nu mi-am ridicat fustele prin emisiuni”

ce-studii-are-Vulpita-din-Blagesti
ce-studii-are-Vulpita-din-Blagesti

Vulpița din Blăgești a recunoscut că a terminat doar opt clase și că nu și-a dat examenul de final, Evaluarea Națională. Mai mult decât atât, soția lui Viorel Stegaru a recunoscut că nu a fost nici cea mai bună din clasă, dar nici codașă, că tot timpul a fost mediocră la învățătură.

Citeste si: Martor-cheie în scandalul în care este implicată Emily Burghelea. Vloggerița care deține dovada că Vulpița a fost agresată de Viorel

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Oana Radu, primele declarații despre nuntă: „Facem o petrecere la piscină”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies