Ce surpriză! O fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" intră în casă pentru Livian?! "Vreau să mă bat cu Bianca pentru el"

Ce surpriză! O fostă concurentă de la
Ce surpriză! O fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" intră în casă pentru Livian?! "Vreau să mă bat cu Bianca pentru el"

Simona Braboveanu vrea să lupte pentru Livian. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a făcut dezvăluirea într-un vlog.

Simona Braboveanu vrea să lupte pentru Livian.  Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" este hotărâtă să îi câștige inima lui Livian, chiar dacă asta înseamnă să ducă un război cu Bianca, fosta iubită a concurentului de la "Puterea Dragostei".

Citeste si: Ramona părăsește casa Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între ea și Ella: „Voi merge acasă...”

Simona Braboveanu vrea să lupte pentru Livian. Ce dezvăluire a făcut?

Cu toate că s-a afișat alături de Alex Bobicioiu, cei doi plecând la munte alături de Simina și Alex Zănoagă, imediat după botezul lui Dominic, se pare că Simona Braboveanu are alte planuri în ceea ce privește viața ei sentimentală. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a intrat și ea în lumea vloggerilor, iar în primul clip pe care l-a postat pe canalul de Youtube a dezvăluit că ar vrea să se întoarcă în competiția "Puterea Dragostei" pentru a-l cuceri pe Livian.

"Vrei să te întorci în casa "Puterea Dragostei"?", a întrebat-o Rafaelo pe Simona.

"Da, normal, pentru Livian. Nu pentru că e cunoscut. Are un caracter foarte frumos și vreau să mă bat cu Bianca pentru el.", i-a mărturisit Simona Braboveanu lui Rafaelo.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus

Bomba la ''Puterea dragostei''! Doi dintre cei mai sexy fosti concurenti s-au cuplat? Nimeni nu se astepta la ei

Alex Bobicioiu si Simona formeaza un cuplu? Alex si Simona sunt doi dintre cei mai controversati si apreciati fosti concurenti ai sezonului 1.

Acestia au fost finalisti, desi nu formau un cuplu la momentul respectiv. 

Imediat dupa botezul lui Dominic, Alex Bobicioiu si Simona Braboveanu au plecat impreuna cu Simina, Alex si micutul Dominic la munte. Se pare toti cei 5 se distreaza de minune. Ba mai mult, cei 4 indragostiti s-au fotografiat impreuna in jacuzii, ca doua cupluri fericite plecate in vacanta. 

Citește continuarea aici.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Simona Braboveanu vrea să lupte pentru Livian. Alături de cine a fost surprinsă la botezul lui Dominic?

A dezvăluit că vrea să lupte pentru Livian, a plecat la munte cu Alex Bobicioiu, însă la botezul lui Dominic, Simona Braboveanu a fost surprinsă în prezența unui alt bărbat. Este vorba despre Iancu Sterp.

După despărțirea de Denisa, Iancu a fost surprins în compania mai multor femei frumoase. La fel s-a întâmplat și la botezul fiului Siminei și al lui Alex Zănoagă. Fostul concurent de la" Survivor  România" a surprins pe toată lumea atunci când a apărut la eveniment alături de Simona Braboveanu.

Aceasta a fost concurentă în casa" Puterea Dragostei", primul sezon, reușind să atragă atenția tuturor prin felul ei de a fi, dar și datorită siluetei de invidiat. Tânăra a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri.  

Citește continuarea aici.

Simona Braboveanu vrea să lupte pentru Livian. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu este implicată în nicio relație momentan, însă se pare că are planuri serioase pentru viitor, asta dacă ar fi să judecăm după afirmațiile pe care le-a făcut în vlogul postat pe Youtube.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a machiat i-a șocat pe fani



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies