Ce ținută a ales Raluca Dumitru pentru o zi în Toscana. “Mă simt foarte bine, pot să o iau la pas.”

Ce ținută a ales Raluca Dumitru pentru o zi în Toscana. “Mă simt foarte bine, pot să o iau la pas.”
Ce ținută a ales Raluca Dumitru pentru o zi în Toscana. “Mă simt foarte bine, pot să o iau la pas.”

Raluca Dumitru a postat ținuta pe care a ales-o pentru o zi în Toscana.

Raluca Dumitru, fosta asistentă TV și concurentă a două emisiuni, a prezentat în trecut un matinal, iar după ce s-a retras din televiziune, și-a dedicat timpul în activitatea de antreprenoriat și conținutului de vlogging. Aceasta este foarte activă în mediul online, acolo unde împarte de fiecare dată numeroase aspecte din viața ei personală și profesională. Îi ține la curent pe urmăritorii ei cu toate activitățile pe care le face și cu ținutele vestimentare pe care le îmbracă.

Îi place foarte mult să călătorească, cum este deja evident dacă urmărim conturile de socializare și împărtășește de fiecare dată toate locurile frumoase în care pășește.

Ce ținută a ales Raluca Dumitru pentru o zi în Toscana

Citește și: “Toată lumea se ceartă într-o relație.” Raluca Dumitru, mărturisiri despre relația dintre ea și iubitul afacerist

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”

De această dată, Raluca Dumitru a făcut un videoclip pe Tik-Tok, în care a arătat ținuta pe care a ales-o pentru o zi în Toscana. Astfel, a văzut potrivit pentru această ocazie un compleu, format din trei piese din in, deschis la culoare, compus din pantaloni scurți, o vestă și un sacou pe deasupra, fără să fie căptușit în totalitate.

Întreaga ținută este accesorizată cu o pereche de încălțăminte lejeră și cu un plic pe care îl poate purta în trei moduri. Creatoarea de conținut realizează adesea astfel de videoclipuri prin care ține la curent urmăritoarele despre ținutele vestimentare pe care le poartă. Alege mereu ținutele cu grijă și dorește să împartă de fiecare dată cele mai frumoase articole vestimentare pe care le alege în anumite ocazii.  “Vreau să vă arăt ce ținută am ales pentru Toscana.
Am ales un costum din in, pentru că vom merge foarte mult pe jos. Costumul din in este format din trei piese, vestă, pantaloni scurți și un sacou care nu este căptușit integral. O pereche de papuci și un plic pe care pot să-l port în trei feluri. Aceasta este ținuta mea pentru Toscana și mă simt foarte bine, pot să o iau la pas.”,
a spus Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

@ralucadumitru18

GRWM for Toscana 🇮🇹 Costum: www.rallure.ro Pagina instagram: @rallureboutique

♬ sunet original- Raluca Dumitru



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce a spus despre ținuta purtată de Viviana Sposub

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies