Ce tipar de bărbat caută Francesca, noua concurentă din Casa Iubirii și cum se descrie aceasta în câteva cuvinte. „O chestie foarte importantă, să nu fiu controlată.”

Ce tipar de bărbat caută Francesca, noua concurentă din Casa Iubirii și cum se descrie aceasta în câteva cuvinte. „O chestie foarte importantă, să nu fiu controlată.”
Ce tipar de bărbat caută Francesca, noua concurentă din Casa Iubirii și cum se descrie aceasta în câteva cuvinte. „O chestie foarte importantă, să nu fiu controlată.”

Francesca, noua concurentă din Casa Iubirii, a făcut o descriere la intrarea în casă, pentru ca băieții să o poată cunoaște.

Eliminarea de zilele trecute a Denisei a adus după sine o noua concurentă în Casa Iubirii. Francesca a venit în casă printre băieți, curioși toți și cu privirile ațintite spre ea pentru a afla cât mai multe lucruri. Tânăra are 21 de ani, este din Timișoara, cântă muzică de petrecere și îi place să fie mereu veselă și plină de viață. Bogdan și Patrick sunt cei doi concurenți pe care tânăra a pus deja ochii, însă aceasta a avut o discuție cu toți băieții, acolo unde i-au pus mai multe întrebări pentru a o cunoaște.

Robert a întrebat-o pe Francesca dacă Robi este tiparul ei de bărbat, iar tânăra aț inut să spună că îi place de el la atitudine și pentru faptul că este foarte haios, dar nu crede neapărat că se potrivesc, iar vârsta dintre ea ar fi o mică problemă. Tânărul a mai întrebat-o și care este tiparul ei de bărbat, iar aceasta a spus că nu are preferințe în a fi blond sau brunet, ci își dorește un bărbat inteligent, care să nu o controleze.

Robert: Robi este tiparul tău de bărbat oarecum? Că spuneai că îți place, dar vârsta e problema.

Francesca: Nu, nu am zis că îmi place și că vârsta e problema. Da, îmi place de el ca atitudine, e foarte haios, amuzant. Și eu sunt de viață, îmi place să mă distrez, să râd mult, să glumesc, dar nu cred că e neapărat tiparul meu de bărbat.

Plus că e mare, cum am spus.

Robert: Care e tiparul tău de bărbat?

Francesca: Nu am un tipar neapărat, fizic cel puțin, dacă ești un băiat drăguț, poți să fii blond, brunet, nu e nicio problemă. La caracter vorbind, bineînțeles un băiat, bărbat care să fie inteligent, să fie de viață ca mine, să mă facă să râd, să ne distrăm împreună, să mergem,  să călătorim.

La mine, o chestie foarte importantă, să nu fiu controlată.

Cum se descrie Francesca, nouă concurentă intrată în Casa iubirii

Citește și: Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Denisa din Casa Iubirii, gânduri înainte de a pleca acasă. Ce le transmite concurenților? „Să nu se ascundă după deget.”

Băieții din Casa Iubirii deja o priveau foarte atenți pe noua tânără intrată, iar Moldo a ținut să afle dacă ea este genul de persoană care controlează într-o relație. Tânăra a spus că nu-i place să facă acest lucru și nici să-i fie făcut, iar Antoni a fost interesat de trei calități ale tinerei.

Aceasta se descrie ca fiind foarte optimistă, veselă și empatică, înțelegând pe toată lumea din jur și acceptând părerile celorlalți de fiecare dată.

Moldo: Îți place să controlezi?

Francesca: Nu. Nici să fiu controlată.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”- kanald.ro

Citește și: Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Antoni: Spune-ne 3 calități de-ale tale.

Francesca: Sunt foarte optimistă, sunt veselă și sunt foarte empatică, adică pot să înțeleg pe absolut toată lumea. Poate nu am aceeași părere ca tine, dar pot să îți înțeleg părerea, să o accept și să avem un dialog.

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Denisa din Casa Iubirii, gânduri înainte de a pleca acasă. Ce le transmite concurenților? „Să nu se ascundă după deget.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Incendiu puternic la o hală din Popești-Leordeni! Zece persoane evacuate de urgență

Cele mai importante motive pentru care să iei în considerare dezvoltarea empatiei la copii

Data primei vacanțe școlare se modifică! Elevii au parte în octombrie de prima vacanță a anului școlar 2024-2025

Mama lui Ioan Pînțaru face dezvăluiri șocante: Am dat alarma, nimeni nu m-a ajutat


Cookies