VIDEO Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec sunt multe situații care au nevoie de o analiză complexă.”

VIDEO Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec sunt multe situații care au nevoie de o analiză complexă.”
Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Ce se va întâmpla pentru aceste zodii, în perioada 26 august - 1 septembrie 2024?

Astrologul canalului de YouTube WOWnews a oferit si câteva detalii generaliste despre această perioadă.

Astrolog Ana-Maria Ticea: Este o săptămână foarte importantă pentru fiecare dintre noi, deoarece pe data de 28 septembrie, Mercur va reveni în mers direct în semnul Leului. Este o veste foarte bună pentru noi fiindcă ne putem bucura de auspiciile acestei planete care să ne ajute să putem să ne înțelegem mai bine, să ne rezolvăm problemele care păreau de nerezolvat și putem să ne desfășurăm mult mai bine acele activități care au nevoie de rigurozitate.

Zodia Berbec – săptămâna 26 august- 1 septembrie 2024

Citește și: VIDEO Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Nativii zodiei Fecioară întâmpină dificultăți în zona muncii.”

Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac[Sursa foto: Captură YouTube WOWnews]

Citește și: VIDEO Horoscop săptămânal 26 august- 1 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Nativii zodiei Vărsător sunt foarte obosiți.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Astrolog Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Berbec în această săptămână sunt foarte multe situații care au nevoie de o analiză mai complexă. Este vorba despre anumite proiecte creative care nu se mai pot desfășura ca până acum și de asemenea, este important pentru nativii zodiei Berbec să-și trieze prietenii, să vadă cu ce persoane mai pot să mai socializeze, să mai comunice și cu ce persoane nu mai doresc să mai comunice.

Este foarte important pentru ei să-și mențină un ritm de viață mai lent, să ia lucrurile mai încet deoarece, foarte multe situații nu se pot respecta sau nu se pot realiza cu atât de mare viteză pentru acești nativi. Poate fi vorba și despre un anumit proiect care trebuie să înceapă, dar totodată putem să vorbim și despre activități de rezolvat din trecut care necesită o rezolvare imediată.

Zodia Taur – săptămâna 26 august- 1 septembrie 2024

Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac[Sursa foto: Captură YouTube WOWnews]

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Taur în această săptămână sunt foarte focusați pe planul acesta pragmatic, profesional și au de rezolvat foarte multe situații care țin de locul de muncă. Sunt foarte multe schimbări care pot avea loc aici sau au de luat decizii care să vizeze un posibil loc de muncă sau întreg sistemul lor financiar legat și banii pe care doresc să-i economisească sau cei pe care doresc să-i investească, dacă vorbim despre un nou proiect.

Este foarte important pentru acești nativi să poată să își înțeleagă destinul și să poată să realizeze și să rezolve acele proiecte la locul de muncă ce nu mai suportă amânare și să poată să își reconfigureze un nou traseu mult mai benefic pentru statutul lor social.

Zodia Gemeni – săptămâna 26 august- 1 septembrie 2024

Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac[Sursa foto: Captură YouTube WOWnews]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Gemeni se bucură deoarece Mercur care este planeta lor guvernatoare, revine în mers direct și atunci ei își pot înțelege mai bine anumite situații și evoluția lor. Este important pentru ei să poată să înțeleagă toate acele situații care par ușor blocate. Nu mai pot continua și nu mai pot suporta modificări. Este foarte important de asemenea, pentru nativii Gemeni să poată să-și reevalueze întreaga activitate sau să se raporteze într-un mod foarte serios la ceea au de făcut deoarece există foarte multe situații care, luate în considerare, ar putea să le impună

și discrepanțe care pot apărea între punctul lor de vedere într-un anumit context și puncte de vedere diferite ale altor persoane care să îi aducă într-o zonă de nemulțumire.

Zodia Rac – săptămâna 26 august- 1 septembrie 2024

Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac[Sursa foto: Captură YouTube WOWnews]

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii Zodiei Rac au de rezolvat această balanță de plăți, este vorba despre cheltuieli și venituri. Sunt foarte mulți nativi care au cheltuit compulsiv în ultima perioadă și mai ales că vorbim despre o lună plină în semnul Vărsătorului pe casa opt a banilor. S-au simțit foarte devitalizați și foarte iritați de foarte multe cheltuieli sau de foarte multe situații pe care le-au de rezolvat împreună cu alții, aici ne raportăm și la parteneriate, dar de asemenea putem să luăm în considerare și această zonă de echilibru între ei și ceilalți, și chiar zona de intimitate pe care acești nativi o au de rezolvat împreună cu alții. Este foarte important să menționăm că toată această strategie pe care ei o au pentru viitorul lor pentru muncă trebuie regândită și reanalizată mai ales că Mercur revine în mers direct în semnul Leului.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop Taur Septembrie 2024. Nativii Taur au un sentiment profund de stabilitate

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies