Ce trebuie să adaugi în apa cu care speli geamurile. Ingredientul secret care te va salva

 Ingredientul secret care te va salva
Ingredientul secret care te va salva

Orice gospodină își dorește să aibă geamurile curate, prin care peisajul de afară să se vadă fără pic de pată. Dacă ai încercat multe soluții și nimic nu a reușit să se ridice la așteptările tale, ei bine, trucul de mai jos te va salva.

Cu siguranță fiecare gospodină își dorește ca locuința ei să arate perfect și geamurile să strălucească. Uneori poate deveni mai complicat, deoarece urmele de murdărie sau praful, s-ar putea îndepărta destul de greu. Iată un truc care te va salva!

Citește și: Rețetă de Friptură suculentă de porc cu cartofi crocanți la cuptor

Cum să cureți geamurile cât mai bine

Într-o gospodărie   spălatul geamurilor este o treabă destul de dificlă, iar dacă ferestrele sunt mari, totul devine și mai greu. Acestea trebuie să fie curate mereu, altfel nu se vor vedea deloc plăcut.

Pe rafturile magazinelor veți întâlni diverse produse de curățare, care promit un rezultat uluitor. După ce ai curățat geamul, pulverizează puțin spirt și șterge-le din nou.

 Dacă nu vreți să lăsați scame, trebuie să folosiți o lavetă din microfibră, iar în felul acesta puteți curăța și oglinzile din casă, iar rezultatul va fi absolut uluitor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețetă de Pui Milanez. Una dintre cele mai rapide rețete pentru cină!

 Ingredientul secret care te va salva
Ingredientul secret care te va salva[Sursa foto: Pexels.com]

Ingredientul pe care să-l pui în apă

Oțetul este la fel de eficient ca și alcoolul și se găsește în casele tuturor românilor, iar pe lângă aceste lucruri nu este deloc greu de folosit.

În apa cu care speli geamurile se adaugă ⅓ oțet. Cu toate că mirosul este destul de puternic, nu va rămâne nici pe geamuri și nici în locuința dumneavoastră.

Veți observa un rezultat uluitor, iar spălarea geamurilor poate fi făcută mai rar. Vei avea nevoie de un vas în care pui 3 căni de apă și una de oțet, iar apoi se amestecă.

Se înmoaie o cârpă curată în soluție și se vor șterge geamurile atât la interior, cât și la exterior. Nu va trebuie să le mai ștergi la fel de des ca până acum deoarece praful și petele vor fi ținute la distanță un timp. Efectul va dura mai mult și te vei putea bucura de curățenie o perioadă mai lungă.

 Ingredientul secret care te va salva
Ingredientul secret care te va salva[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Pomana porcului la ceaun. Un preparat tradițional românesc foarte apreciat!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Rețetă de Friptură suculentă de porc cu cartofi crocanți la cuptor! Avem nevoie doar de câteva ingrediente și condimente simple

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies