Ce trebuie să facă femeile pentru a scăpa de petele de deodorant de pe haine

Ce trebuie să facă femeile pentru a scăpa de petele de deodorant de pe haine
Ce trebuie să facă femeile pentru a scăpa de petele de deodorant de pe haine

Deodorantele care conțin săruri de aluminiu pot fi eficiente în combaterea mirosului neplăcut de transpirație, dar pot cauza decolorarea țesăturilor și apariția petelor. Aceste pete sunt de obicei galbene, dar nu întotdeauna.

Există însă câteva soluții simple care pot îndepărta petele cu ușurință.

Citește și: Trucul util pentru îndepărtarea petelor de pe pereți! Ce ingredient trebuie să pună femeile în vopseaua lavabilă

Amoniac și apă

Se recomandă să amestecați o cantitate egală de amoniac și apă, apoi aplicați amestecul pe petele de deodorant de pe tricoul vostru.

Lăsați soluția să acționeze și apoi clătiți cu apă curată. Amoniacul poate fi utilizat cu succes pentru a îndepărta pete diverse, cum ar fi cele de afine, cafea sau cremă, dar și pentru a elimina mirosul de clor și pentru a calma înțepăturile de insecte, cum ar fi cele de țânțari sau de albine.

Se poate folosi oțet pentru îndepărtarea petelor

Se poate prepara o soluție de curățare pentru a elimina petele de pe tricou amestecând o cană de oțet cu o cană de apă caldă.

Tricoul trebuie să fie scufundat în amestec și spălat manual până când pata dispare, apoi clătit și spălat cu detergent în mașina de spălat.

 Oțetul poate fi folosit și pentru curățarea multor alte zone din casă, fiind un remediu eficient pentru îndepărtarea depozitelor de calcar, pentru lustruirea sticlei și oglinzilor și pentru dezinfectarea suprafețelor. De asemenea, oțetul poate fi utilizat pentru a distruge buruienile din grădină.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce trebuie să facă femeile pentru a scăpa de petele de deodorant de pe haine
Ce trebuie să facă femeile pentru a scăpa de petele de deodorant de pe haine[Sursa foto: freepik]

Poți să apelezi la bicarbonatul de sodiu

Se obține o pastă prin amestecarea unui sfert de cană de apă cu bicarbonat de sodiu, pe care o puteți aplica pe petele de deodorant și transpirație. Lăsați pasta să acționeze timp de aproximativ o oră, după care clătiți bine cu apă rece și spălați cu detergent în mod normal în mașina de spălat.

Bicarbonatul de sodiu adăugat în apa clocotită împiedică legumele să-și piardă culoarea și, în același timp, elimină mirosurile neplăcute din diverse obiecte, cum ar fi covoarele, pantofii sau mașina de spălat. De asemenea, bicarbonatul de sodiu poate calma mușcăturile de insecte și este un ingredient frecvent utilizat pentru a înmuia pielea în timpul băii.

Cum poți să scoți petele cu ajutorul aspirinei

Se dizolvă două comprimate de aspirină într-un sfert de cană de apă fierbinte și se aplică soluția direct pe pete.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După două ore, spălați haina în mașina de spălat cu detergent normal. De asemenea, aspirina poate fi folosită pentru a îndepărta depunerile și calcarul, pentru a prelungi durata de viață a florilor tăiate și pentru a elimina mătreața atunci când este adăugată la șamponul pentru păr. Totodată, aceasta poate calma mușcăturile de insecte și poate oferi părului un aspect sănătos dacă este dizolvată în apă și aplicată ca o mască timp de 15 minute.

Ce trebuie să facă femeile pentru a scăpa de petele de deodorant de pe haine
Ce trebuie să facă femeile pentru a scăpa de petele de deodorant de pe haine[Sursa foto: freepik]

Citește și: De ce trebuie să adauge femeile puțin zahăr în papuci. Trucul care le poate schimba viața, merită încercat

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Tort de ciocolată cu afine deasupra. Perfect pentru o reuniune de familie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies