Află din rândurile următoare ce trebuie să pui în ceașca de cafea pentru a îi potența proprietățile.
Florentina Opriș este doctor în sport și nutriție, iar adesea oferă sfaturi prețioase în nutriție și alimentație în cadrul rubricii „Sport, dietă și o vedetă”, de la Kanal D. De data aceasta, însă, vedeta a oferit un sfat util pe pagina sa de Instagram cu privire la consumul de cafea.
Ce trebuie să pui în cafea pentru a te bucura de proprietățile sale?
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi, în special dimineața, care ne oferă un plus de energie și ne ajută să ne începem ziua cu bine. Florentina Opriș ne sfătuiește ca dimineața să punem o bucățică de unt în cafea, pentru a ne bucura de proprietățile sale.
„ Știi ce trebuie să pui în cafea de dimineață pentru ca ea să fie sănătoasă, să îți întărească sistemul imunitar, dar să și slăbești, să îți activeze metabolismul? O bucățică de unt. Să o amesteci bine. Untul este cel care conține grăsimi și ajută ca antioxidanții din boabele de cafea să se absoarbă foarte rapid și foarte bine. ”, a spus vedeta pe Instagram.
Care sunt beneficiile untului în cafea?
Vedeta Kanal D a explicat care sunt beneficiile cafelei combinate cu unt și cum ne putem bucura de acestea în fiecare dimineață, doar prin adaosul unei bucățele de unt în ceașcă.
„ Dacă vrei să îți întărești imunitatea, să îți stimulezi metabolismul și să te ajute în procesul de slăbire, adaugă o bucățică de unt în cafea. De ce unt? Grăsimile sănătoase din unt îți oferă energie de durată și ajută corpul să absoarbă mai bine antioxidanții din boabele de cafea.
Beneficii: Îți stimulează metabolismul și te ajută să slăbești. Îți susține imunitatea datorită antioxidanților.
Vezi această postare pe Instagram