Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mână a doua. ,,Orice vehicul utilizat are propria sa istorie”

Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mână a doua. ,,Orice vehicul utilizat are propria sa istorie”
Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mână a doua. ,,Orice vehicul utilizat are propria sa istorie”

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt informațiile pe care trebuie să le știi, înainte de a cumpăra o mașină la mâna a doua, ei bine, trebuie să știi că fiecare autovehicul va avea propria lui istorie.

Istoria unei mașini poate fi atât bogata, cât și săraca și este foarte important ca cel care îți vinde vehiculul să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie despre autovehiculul, care urmează să fie al tău.

Citeste si: Cum să te înțelegi cu un adolescent. „Să resetăm sistemul de limite și reguli”

Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mâna a doua

Cristian Bucur, director RAR, a dat toate detaliile de care este nevoie, în cadrul unei emisiuni TV, pentru a cumpăra o mașină la mâna a doua. El a menționat faptul că în momentul în care alegem să cumpărăm un vehicul la mâna a doua trebuie să fim conștienți că orice vehicul utilizat are propria sa istorie.

Istoria poate fi mai bogată sau mai săraca în evenimente, dar aceasta ni se dezvăluie, în momentul în care ne dorim să cumpărăm vehiculul respectiv.

„În momentul în care cumpărăm o mașină la mâna a doua ar trebui să fim conștienți că orice vehicul utilizat are propria sa istorie. Această istorie este mai bogată sau poate fi mai săracă în evenimente. Ea ni se dezvăluie, atunci când ne dorim să cumpărăm acel vehicul, ni se dezvăluie parțial, în funcție de bonitatea vânzătorului. Noi ar trebui să încercăm să pătrundem puțin să vedem dincolo de ceea ce ni se povestește de către vânzător”, a

spus Cristian Bucur.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum sa achizitionezi in mod inteligent o masina rulata?

Ce a mai spus Cristian Bucur

Cristian Bucur a menționat faptul că a identificat două riscuri foarte importante, ci anume, identitatea vehiculului în strânsă legătură cu proveniența legală a acelui vehicul și starea tehnică, atunci când vorbim despre identificare.

,,Dacă vorbim de riscuri, am identificat doua riscuri destul de importante. Primul se refera la elementele identificare ale vehiculului, practic la identitatea vehiculului în strânsă legătura cu proveniența legală a acelui vehicul, iar cel de-al doilea se referă la starea tehnică, daca vorbim de identificare, este simplu, as vrea sa fiu sigur ca intru în posesia originalului vehiculului în cauză, nu a unei clone”, a mai spus directorul RAR.

El a mai declarat că fiecare vehicul are o identitate stabilită de producători, care se materializează prin poansonarea pe caroserie sau pe șasiu a acelui număr de identificare, care este similar codului numeric personal la noi la cetățeni.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024: La ce oră se publică baremul?- stirilekanald.ro

,,Fiecare vehicul are o identitate stabilită de producători și identitate care este materializează prin poansonarea pe caroserie sau pe șasiu a acelui număr de identificare, este similar codului numeric personal la noi la cetățeni. Spuneam că numărul de identificare nemodificat Este foarte important deoarece îmi face legătura cu multe informații Din istoria vehiculului care se referă la eventuale dezmembrări, la eventuale campanii de rechemare, la o lista cu vehicule urmărite de catre autorități, la o lista de daune pe care le-a avut ulterior acel vehicul”,

a mai spus el.

Cristian Bucur a mai spus că dacă este vorba de o evaluare generală a stării tehnice, cu accent pe structura de rezistență a vehiculului și pe geometria roților, putem să ne adresăm inclusiv registrului auto român.

,,Daca vorbim de o evaluare generala a stării tehnice, si cu accent pe structura de rezistenta a vehiculului si pe geometria roților putem sa ne adresam inclusiv registrului auto roman, pentru care colegii mei sunt dispuși sa facă acest lucru”, a mai declarat Cristian Bucur, director RAR.

Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mână a doua
Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mână a doua[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Oamenii care fac ASTA sunt cei mai fericiți, arată studiile



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum te pregătești să pleci de-acasă fără copii. „E normal să plângi, e normal să-ți fie greu”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies