Cea mai buna si usoara reteta de sarmale de post in foi de vita! E gata imediat!

Cea mai buna si usoara reteta de sarmale de post in foi de vita! E gata imediat!
Cea mai buna si usoara reteta de sarmale de post in foi de vita! E gata imediat!

Aceasta reteta de sarmale de post in foi de vita este delicioasa si se prepara repede.

 

Ingrediente: Frunze de vita, 150 g orez, 250 g ceapa, 250 mL ulei, 250 g suc de rosii, 150 g morcov, marar, patrunjel, cimbru, piper.
Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in 150 mL ulei. Se adauga morcovul ras pe razatoare. Orezul se alege, se spala si se scurge de apa. Se adauga peste uleiul cu ceapa si se prajeste putin.
Se stinge cu 2 cesti de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se adauga 100 g de suc de rosii, verdeata taiata marunt, piperul si faina. Se amesteca totul. Foile de vita se spala bine. Sarmalele se fac mai mari. Pe fundul unei cratite se pun foi de vita si crengute de marar, apoi sarmalele si deasupra foi de vita. Se adauga restul de ulei. Intre randuri se pun crengute de cimbru.
Deasupra se toarna suc de rosii. Se toarna apa pana se acopera sarmalele. Se fierb la cuptor 40 minute. Se servesc fierbinti cu sos de hrean si mamaliga.
Sursa
Sursa foto

Ingrediente: Frunze de vita, 150 g orez, 250 g ceapa, 250 mL ulei, 250 g suc de rosii, 150 g morcov, marar, patrunjel, cimbru, piper.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Reteta de post: Ghiveci calugaresc! Afla secretul de la manastire!

Mod

de preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in 150 mL ulei. Se adauga morcovul ras pe razatoare. Orezul se alege, se spala si se scurge de apa. Se adauga peste uleiul cu ceapa si se prajeste putin. Se stinge cu 2 cesti de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se adauga 100 g de suc de rosii, verdeata taiata marunt, piperul si faina. Se amesteca totul.
Foile de vita se spala bine. Sarmalele se fac mai mari. Pe fundul unei cratite se pun foi de vita si crengute de marar, apoi sarmalele si deasupra foi de vita. Se adauga restul de ulei. Intre randuri se pun crengute de cimbru. Deasupra se toarna suc de rosii. Se toarna apa pana se acopera sarmalele. Se fierb la cuptor 40 minute. Se servesc fierbinti cu sos de hrean si mamaliga.


Sursa
Sursa foto

Cea mai gustoasa reteta de ardei umpluti de post!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies